| Flasher napisał/a: |
Maciek
Coś mi przyszło do głowy ale musisz sprawdzić czy gaśni ci tylko na gazie czy na benzynie też. |
Sprawdze to jutro. Jak bym juz wiecej nic nie napisał to cos poszło nie tak.
[ Dodano: Nie 24 Maj, 2009 18:44 ]
Zyje, a lalka też. Idzie jak zła do 150 km/h przetestowalem i na gazie i na benzynce i wszystko wporzadku. Wydaje sie wszystko ok. Wiec nie wiem o co chodzi.
Ale dziekuje wszystkim za pomoc i sugestie. Oby sie to wiecej nie dzialo.
[ Dodano: Czw 20 Sie, 2009 18:48 ]
Kochani niestety problem znowu sie pojawił, dzisiaj jadac na benzynie odcieło mi zapłon. Po zatrzymaniu nie mogłem jej przez moment odpalić dopiero po jakiś 2 minutach normalnie odpaliła. Dobrze ze bylo sie gdzie zatrzymac.
| PONURY napisał/a: |
| bylo sie gdzie zatrzymac |
Ja nie jestem ekspertem ,ale mi gasł kiedyś w różnych sytuacjach , bo miałem"słabo dokręconą mase" ,ale żadne kontrolki się nie zapalały...
Niestety nie mogę więcej nic pomóc,bo "noga ze mnie w te klocki"
Pozdro
Ostatnio zmieniony przez GORYL Czw 20 Sie, 2009 19:41, w całości zmieniany 1 raz
Przy następnym problemie z uruchomieniem silnika powinieneś sprawdzić czy w ogóle jest iskra i jakie jest napięcie na zacisku kl.15 cewki WN.
pzdr
Też mi przez myśl przeszło wczoraj czy nie gubi gdzieś prądu. Zastanawiam sie od czego to jest zależne. Robi sie raz na jakiś czas a potem znika tak samo jak sie pojawiło.
| PONURY napisał/a: |
| Zastanawiam sie od czego to jest zależne. |
Okaże się jak zrobisz pomiar napięcia na cewce WN. Od czegoś trzeba w końcu zacząć.
pzdr
Wszystko zrobiłem tak jak pisaliście. Znalazłem ten cholerny komputer. Znajduje się pod nogami pasażera z przodu. Kody błędów nic nie wykazały
Na razie nie odcina, jak zacznie to sprzedam ten trefny Karawan i kupie sobie giwere w postaci c4 2.8 quattro