Humor » Agro Tuning
Odpowiedz do tematu

Musisz się spieszyć. Ten model X7 posiada LPG. To przy burcie, to nie rura wydechowa, a rynna ściekowa co by akwarium się na pace nie zrobiło. :ok:

Postaw piwo autorowi tego posta

aaa to by wiele wyjaśniało :) widzisz jestem laikiem w tym temacie dlatego wolałem zasięgnąć fachowej porady :D hehe

rootkins napisał/a:
aaa to by wiele wyjaśniało :) widzisz jestem laikiem w tym temacie dlatego wolałem zasięgnąć fachowej porady :D hehe

Nie ma problemu. Czyli w przyszłym tygodniu zajedziesz już prawie BMW? :lol:

rootkins, Ty sie nie zastanawiaj tylko jedź szybko po niego bo ktos Ci wykupi! Takie egzemplarze nie trafiaja się często :rofl1:

To podobno było kiedyś A8 d2 :shock: :->

Jak ktoś wstydu nie ma to jeździ tandetą z papieru toaletowego :-/

http://otomoto.pl/audi-80-C16552623.html może ktoś się skusi na ten jak że rzadki egzemplaż znanej tjuningowej firmy szit & wstyd taka okazja może się nie powtórzyć :lol: :lol:

daniello85 napisał/a:
http://otomoto.pl/audi-80-C16552623.html może ktoś się skusi na ten jak że rzadki egzemplaż znanej tjuningowej firmy szit & wstyd taka okazja może się nie powtórzyć :lol: :lol:
no napewno, zwłaszcza z tą psiną na klapie i tym mega mocnym silnikiem 16cm2 :rofl1:

było ;-)

http://tubeonline.info/vi...5-tuning-1.html

Dodatkowe 27,5Kg szpachli aby dociążyć przód. Nie prościej zmienić sprężyny i amorki aby ją obniżyć? :mrgreen: Przy pierwszym montażu przodu np po wymianie rozrządu okaże się że nic nie pasuje. No i te WLOTY powietrza. Ach co za karmniki dla sikorek? Mniam Mniam. :-P

Zastanawiam się co kieruje takimi ciołkami, żeby tak sp...ć audi :krzeslem:

Adi202 napisał/a:
np po wymianie rozrządu okaże się że nic nie pasuje
Adi202, tacy tuningowcy nie wymieniaja rozrzadu ;-)
Sergio napisał/a:
Zastanawiam się co kieruje takimi ciołkami, żeby tak sp...ć audi
ja Ci powiem co, otóz ten Pan czuł się niedowartościowany , za wszelka cenę chciał jeździć młodszym modelem z duzym grillem, a że go na to nie stac postanowił kupić sobie sam grill i za pomoca gwoździ i gumy do żucia stworzyć wynalazek którego przód bardziej jest podobny do bugatti niz do Audi....

Pasiak napisał/a:
za pomoca gwoździ i gumy do żucia stworzyć wynalazek

No tu już przesadziłeś. Przecież chyba każdy widział, że to nie była guma, a specjalność zakładu w którego skład wchodzi mąka, sól, woda i papier czyli.... masa papierowa. :-P

Odpowiedz do tematu