Odpowiedz do tematu
Nie ma problemu. Czyli w przyszłym tygodniu zajedziesz już prawie BMW?
no napewno, zwłaszcza z tą psiną na klapie i tym mega mocnym silnikiem 16cm2
Adi202, tacy tuningowcy nie wymieniaja rozrzadu
ja Ci powiem co, otóz ten Pan czuł się niedowartościowany , za wszelka cenę chciał jeździć młodszym modelem z duzym grillem, a że go na to nie stac postanowił kupić sobie sam grill i za pomoca gwoździ i gumy do żucia stworzyć wynalazek którego przód bardziej jest podobny do bugatti niz do Audi....
No tu już przesadziłeś. Przecież chyba każdy widział, że to nie była guma, a specjalność zakładu w którego skład wchodzi mąka, sól, woda i papier czyli.... masa papierowa.
Odpowiedz do tematu
Musisz się spieszyć. Ten model X7 posiada LPG. To przy burcie, to nie rura wydechowa, a rynna ściekowa co by akwarium się na pace nie zrobiło.
aaa to by wiele wyjaśniało
widzisz jestem laikiem w tym temacie dlatego wolałem zasięgnąć fachowej porady
hehe
widzisz jestem laikiem w tym temacie dlatego wolałem zasięgnąć fachowej porady
hehe| rootkins napisał/a: |
aaa to by wiele wyjaśniało widzisz jestem laikiem w tym temacie dlatego wolałem zasięgnąć fachowej porady hehe |
Nie ma problemu. Czyli w przyszłym tygodniu zajedziesz już prawie BMW?
rootkins, Ty sie nie zastanawiaj tylko jedź szybko po niego bo ktos Ci wykupi! Takie egzemplarze nie trafiaja się często
Jak ktoś wstydu nie ma to jeździ tandetą z papieru toaletowego
http://otomoto.pl/audi-80-C16552623.html może ktoś się skusi na ten jak że rzadki egzemplaż znanej tjuningowej firmy szit & wstyd taka okazja może się nie powtórzyć
| daniello85 napisał/a: |
| http://otomoto.pl/audi-80-C16552623.html może ktoś się skusi na ten jak że rzadki egzemplaż znanej tjuningowej firmy szit & wstyd taka okazja może się nie powtórzyć |
było
Dodatkowe 27,5Kg szpachli aby dociążyć przód. Nie prościej zmienić sprężyny i amorki aby ją obniżyć?
Przy pierwszym montażu przodu np po wymianie rozrządu okaże się że nic nie pasuje. No i te WLOTY powietrza. Ach co za karmniki dla sikorek? Mniam Mniam.
Zastanawiam się co kieruje takimi ciołkami, żeby tak sp...ć audi
| Adi202 napisał/a: |
| np po wymianie rozrządu okaże się że nic nie pasuje |
| Sergio napisał/a: |
| Zastanawiam się co kieruje takimi ciołkami, żeby tak sp...ć audi |
| Pasiak napisał/a: |
| za pomoca gwoździ i gumy do żucia stworzyć wynalazek |
No tu już przesadziłeś. Przecież chyba każdy widział, że to nie była guma, a specjalność zakładu w którego skład wchodzi mąka, sól, woda i papier czyli.... masa papierowa.
Odpowiedz do tematu