Odpowiedz do tematu
Cóż nie można pozwolić aby któryś z naszych userów został oszukany ...... czyli ciąg kolejnych aliasów naszego ulubieńca. Z audiv8-lodz przemianował się na malessa00 Pamiętajcie interesy z tą osobą, to ryzyko. Jeżeli już dojdzie do transakcji i w trakcie rozmowy usłyszycie "nie ma kłopotu" to znaczy że zaczyna ściemniać profesjonalnie.
sami widzicie.... szkoda tylko czasu i kasy
Skoro powiedziałeś mu, że przyjedziesz i "zafundujesz mu chwilę przyjemności" i nie przyjechałeś, to się pewnie rozczarował.
Na pewno
normalnie napisałbym,że jesteś niesłowny
ale w tym wypadku po prostu szkoda kilometrów , zawsze mnie uczono "nie rusz gówna bo śmierdzi"
póki nie śmierdzi
ale zajadę tam za jakieś dwa miechy
:):)
numer jest dostępny na allegro
a pod jakim loginem jest teraz?
przegladnołem aukcje tego użyszkodnika i uważam,że to on
Odpowiedz do tematu
dzięki
| Cytat: |
| Jakub1991W nawiązaniu do postu http://www.audi-tech-team...t1653.htm#24546
oraz ta sama osoba ostal1985 http://allegro.pl/show_user.php?uid=3359853 omijać szeroooookim łukiem. |
Cóż nie można pozwolić aby któryś z naszych userów został oszukany ...... czyli ciąg kolejnych aliasów naszego ulubieńca. Z audiv8-lodz przemianował się na malessa00 Pamiętajcie interesy z tą osobą, to ryzyko. Jeżeli już dojdzie do transakcji i w trakcie rozmowy usłyszycie "nie ma kłopotu" to znaczy że zaczyna ściemniać profesjonalnie.
To teraz ja dodam od siebie bo niestety trafiłem na niego. Towar miał wysłać w poniedziałek i ściemniał że wysłał nawet podał mi numer przewozowy oczywiście lipny a paczkę wysłał w następny poniedziałek. Po drugie w paczce nie było tego co zamówiłem... a do tego połowa nie działała. NIE POLECAM !!!
| kopkoi napisał/a: |
| To teraz ja dodam od siebie bo niestety trafiłem na niego. Towar miał wysłać w poniedziałek i ściemniał że wysłał nawet podał mi numer przewozowy oczywiście lipny a paczkę wysłał w następny poniedziałek. Po drugie w paczce nie było tego co zamówiłem... a do tego połowa nie działała. NIE POLECAM !!! |
Oj lać i gonić hama. Przez telefon powiedziałem mu że przyjadę do niego i wsadzę mu w dupsko te klaksony i silnik od szyby co mi przysłał to mało nie płakał i powiedział że wyśle znowu działające no i oczywiście do dzisiaj tego niema.
| kopkoi napisał/a: |
| oczywiście do dzisiaj tego niema. |
Skoro powiedziałeś mu, że przyjedziesz i "zafundujesz mu chwilę przyjemności" i nie przyjechałeś, to się pewnie rozczarował.
| Adi202 napisał/a: | ||
Skoro powiedziałeś mu, że przyjedziesz i "zafundujesz mu chwilę przyjemności" i nie przyjechałeś, to się pewnie rozczarował. |
Na pewno
| kopkoi napisał/a: | ||||
Na pewno |
| Pasiak napisał/a: | ||||||
|
póki nie śmierdzi
ale zajadę tam za jakieś dwa miechy
:):)Zmienił numer telefonu, jak kcesz mogę go podać na PW, lub może tutaj dla ostrzeżenia innych.
| Cytat: |
| kopkoi napisał/a: | ||
|
MinnesotaVikings
coś takiego znalazłem, i coś mi śmierdzi
coś takiego znalazłem, i coś mi śmierdzi
| pawcio napisał/a: |
| MinnesotaVikings
coś takiego znalazłem, i coś mi śmierdzi |
Pasiak, tak to Jacek.
Odpowiedz do tematu