| Adi202 napisał/a: |
| Pasiak napisał/a: | | Adi202 napisał/a: | | Co do wzmocnień, to sa one bardzo potrzebne aby to Cabrio nie złamało się w pół. | tylko,że od razu widać,że to "składak" , a patrząc na tę pierwszą to trzeba być Pasjonatą ,żeby wiedzieć |
Tego typu modele mogą być tuningowane przez jakąś firmę w ilości np 100szt i w efekcie stanowić rarytas motoryzacyjny. Ta druga sztuka nie wygląda dziwnie lecz faktycznie wygląda jak samoróbka ze stodoły. |
dokładnie. Ale tę pierwszą cabrio kupiłbym bez wahania
| Pasiak napisał/a: |
dokładnie. Ale tę pierwszą cabrio kupiłbym bez wahania |
Czego ja bym sobie nie kupił.
Niestety mam za mały garaż.
| Niestety mam za mały garaż. |
Adi jeśli tylko garaż jest problemem to żaden problem. Mogę ją przechować u siebie
, oczywiście dla Ciebie
| Sergio napisał/a: |
| Adi202 napisał/a: | | Niestety mam za mały garaż. | Adi jeśli tylko garaż jest problemem to żaden problem. Mogę ją przechować u siebie , oczywiście dla Ciebie |
Audi 100 Coupe S, urQuattro i V8 Lang?
Dzięki koleżko tego Ci nie zapomnę.
| Sergio napisał/a: | | Adi202 napisał/a: | | Niestety mam za mały garaż. | Adi jeśli tylko garaż jest problemem to żaden problem. Mogę ją przechować u siebie , oczywiście dla Ciebie |
Audi 100 Coupe S, urQuattro i V8 Lang? Dzięki koleżko tego Ci nie zapomnę. |
Sergio ma za mało miejsca, w razie czego wynajmę garaż i też coś Ci przechowam, bo nie ma co obciążać Sergiusza takimi obowiązkami
| Adi202 napisał/a: | | Sergio napisał/a: | | Adi202 napisał/a: | | Niestety mam za mały garaż. | Adi jeśli tylko garaż jest problemem to żaden problem. Mogę ją przechować u siebie , oczywiście dla Ciebie |
Audi 100 Coupe S, urQuattro i V8 Lang? Dzięki koleżko tego Ci nie zapomnę. | Sergio ma za mało miejsca, w razie czego wynajmę garaż i też coś Ci przechowam, bo nie ma co obciążać Sergiusza takimi obowiązkami |
Tym bardziej że chce się mieć też Cabrio.
| Pasiak napisał/a: | | Adi202 napisał/a: | | Sergio napisał/a: | | Adi202 napisał/a: | | Niestety mam za mały garaż. | Adi jeśli tylko garaż jest problemem to żaden problem. Mogę ją przechować u siebie , oczywiście dla Ciebie |
Audi 100 Coupe S, urQuattro i V8 Lang? Dzięki koleżko tego Ci nie zapomnę. | Sergio ma za mało miejsca, w razie czego wynajmę garaż i też coś Ci przechowam, bo nie ma co obciążać Sergiusza takimi obowiązkami |
Tym bardziej że chce się mieć też Cabrio. |
nio, cabrio to piękna sprawa, Ala też sobie upatrzyła taką niunię, tak więc jak tylko zda prawo jazdy nasza rodzina powiekszy się o następną niunię
nio, cabrio to piękna sprawa, Ala też sobie upatrzyła taką niunię, tak więc jak tylko zda prawo jazdy nasza rodzina powiekszy się o następną niunię |
To trzymamy kciuki za zdanie egzaminu i wracamy na ziemię w temacie V8
post zawiera załącznik
5666554_ca43ff9bb1.jpg
Plik ściągnięto 44434 raz(y) 68,33 KB
5666554_ca43ff9bb1.jpg
5666554_ca43ff9bb1.jpg
5666541_a249af0c08.jpg
Plik ściągnięto 44434 raz(y) 82,86 KB
5666541_a249af0c08.jpg
5666541_a249af0c08.jpg
No cóż - taka moda. Szkoda, że to V8.

Ludziska walczą z rdzą, a ten ją zapuszcza (hoduje)
| Ludziska walczą z rdzą, a ten ją zapuszcza (hoduje) |
dla mnie to pokemon
Adi202, widziałeś link w boxie?
jeszcze nie, ale zobaczę.
Normalnie jak dzisiejsze R8 I A8,jakość 1klasa