|
|
[b5 1,6 adp] klimatyzacja |
| Autor |
Wiadomość |
BEJBUSSB4
Nur AUDI

Model: B4
Silnik: ABT
Zasilanie: Benzyna+LPG
Nadwozie: SEDAN
Pomógł: 1 raz Wiek: 48 Dołączył: 11 Maj 2009 Wszystkie posty: 154

Piwa: 16/7 Skąd: ZGC PL/
|
Wysłany: Sro 14 Lip, 2010 22:29
|
|
|
oki doki kolegi a gdzie sprawdzenie pod próżnią.doji do zera i robi próżnie jak zdoji to podaje ile 300 260 gram.nastepnie nabija dodając kontrast.placisz tylko za reszte gazu.pod próżnią może byc tak ze spadku nie będzie uszczelki tak sie ułożą a jak nabije ucieka i w tedy lampka okularki i widać
Adi ja jak robiłem u kolegi naszego Pana T reno mydełka nie bylo już i jeszcze lepiej bo to co podawaliśmy (kontrast) dbał o cały układ smarowanko itp |
| Ostatnio zmieniony przez BEJBUSSB4 Sro 14 Lip, 2010 22:36, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Sro 14 Lip, 2010 22:49
|
|
|
| BEJBUSSB4 napisał/a: |
Adi ja jak robiłem u kolegi naszego Pana T reno mydełka nie bylo już i jeszcze lepiej bo to co podawaliśmy (kontrast) dbał o cały układ smarowanko itp |
Nie o takie mydełko mi chodziło. Powiedzmy, że w sensie wazeliny tak dla zmniejszenia tarcia. |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika |
|
|
|
|
|
 |
BEJBUSSB4
Nur AUDI

|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Sro 14 Lip, 2010 22:58
|
|
|
| BEJBUSSB4 napisał/a: | | Adi202 napisał/a: | Nie o takie mydełko mi chodziło. Powiedzmy, że w sensie wazeliny tak dla zmniejszenia tarcia. |
To oki ale jak oni mu to zrobili to filterek układu jest zapchany i d...pa nie będzie mu tak chłodziło jak powinno |
Ja tylko napisałem, że został....... z mydełkiem bo mniej bolało. |
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
|
|
|
|
|
 |
BEJBUSSB4
Nur AUDI

|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Sro 14 Lip, 2010 23:23
|
|
|
No jasne. |
|
|
|
|
|
 |
BEJBUSSB4
Nur AUDI

|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Losowe tematy » Klimatyzacja |
|
[ Twoje IP to: 216.73.216.75, używasz: Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy. |  |