| rootkins napisał/a: |
Z przykrością muszę zawiadomić, że moje alu będą musiały zmienić właściciela, więc może takie by podpasowały do V'ki? Alu - 18"
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek |
masz pw
| jimv8 napisał/a: |
i chyba właśnie coś takiego jak na zdjęciu które jako ostatnie dodałem BBS'y |
Są ładniutkie i na czasie.
więc mamy te BBS'y i te co podaje teraz
[ Dodano: Sro 02 Mar, 2011 19:15 ]
ja gustuje bardziej w spokojnych felgach,,,te BBS są extra ale myślę że nie dla charakteru V'ki.
To jest felga Ronal, a nie BBS.
tadaaa
kupiłem
teraz fele leżą i czekaja na oponki. Jak za pewne widzicie na zdjęciu (kiepskie ale jest

) oponki sa niskoprofilowe - 215/40 - 17'
troche zaaa niskie i nie wiem jakie oponki najlepiej założyć
[ Dodano: Nie 06 Mar, 2011 22:30 ]
jakie powinny byc oponki originalnie?? tak żebym mógł przeliczyć rozmiar na 17'tki??
245/40R17 lub ewentualnie trochę węższe np 225/45R17 Czym szersza, tym niższy profil i na odwrót.
Wystawiono 1 piw(a):
jimv8
wow
245?? o kurka,,,miałem wrażenie że 225 jest juz za szerokie. do tej pory jezdziłem na 205
hmm,,daje mi to do myślenia
wow
245?? o kurka,,,miałem wrażenie że 225 jest juz za szerokie. do tej pory jezdziłem na 205
hmm,,daje mi to do myślenia |
A ile cali szerokości ma ta felga?
Dla mnie najlepsze felgi do V8 to BBS RS 17" lub BBS LM 18", tylko są to felgi kosmicznie drogie. W tamto lato jeździłem na Keskin'ach 18", a na ten sezon kupiłem oryginalne 16" BBS RG i też nie wiem jaką oponę na nie założyć. Myślę o 225/50, ale przy mojej glebie, trochę sie obawiam, że będę szurał spodem o wszystko co 5 sekund...
jimV8, ładnie wygląda, tylko rzeczywiście ta opona taka "rowerówka"
zamówiłem 225/45/17
Będziesz zadowolony z tego rozmiaru.
będę zadowolony jak mnie młoda puści do domu i nie będę musiał spać na kanapie z powodu nowych Bridgestonek
będę zadowolony jak mnie młoda puści do domu i nie będę musiał spać na kanapie z powodu nowych Bridgestonek |
Nie będzie tak źle... noce robią się z dnia na dzień cieplejsze, a Vka jest również wygodna.
są i nowe oponki
[ Dodano: Nie 20 Mar, 2011 11:36 ]
.