Odpowiedz do tematu
Oby prędzej, bo trochę niecierpliwy jestem, ale lepiej poczekać niż złoma kupić.
Pasiak gdybyś coś ci w oko wpadło, to daj znać.
Czegoż nie zrobi się dla Quattro? Jeżeli buda jest zdrowa, to się opłaca. Potrzebny był by tylko dawca. Jeżeli w takiej kaście ma być silnik 300KM lub mocniejszy, to temat ośki jest nieporozumieniem. B2 w Quattro nie znajdziesz poniżej 15000zł - do remontu oczywiście.
O gustach się nie dyskutuje. Kamei nie robił zbyt ładnych rzeczy.
A i owszem zgadzam się gust to gust ewentualnie przy piwie można o tym podyskutować
Napisałem o tym pakiecie aby nikt nie pomyślał że to jakiś laminat czy coś bo do b2 było parę opcji niektóre kosmiczne inne mniej choć warto podkreślić że szeroki wybór był. pozdro
nie ma problemu , bede stale monitorował syuacje w razie czego od razu bede pisał
Odpowiedz do tematu
U Pasiak jest już po północy.... może śpi.
niestety na chwile obecną nic nie ma
ale nie raz widziałe za okolo 3 -4 tysie (pln) z MOTem, co znaczy,że jest w stanie bdb, jak tylko cos sie pojawi dam znać. A tak swoja droga toi za mna chodzi taka niunia, ale na razie nie mam garazu
ale nie raz widziałe za okolo 3 -4 tysie (pln) z MOTem, co znaczy,że jest w stanie bdb, jak tylko cos sie pojawi dam znać. A tak swoja droga toi za mna chodzi taka niunia, ale na razie nie mam garazu
Pożyjemy zobaczymy.
ogólnie bardzo czesto mozna trafic na swietna okazje,jaknp. audi coupe quattro, które sa tu w naprawde śmiesznych cenach...
Prędzej czy później trafi się taka.
| Adi202 napisał/a: |
| Prędzej czy później trafi się taka. |
Oby prędzej, bo trochę niecierpliwy jestem, ale lepiej poczekać niż złoma kupić.
Pasiak gdybyś coś ci w oko wpadło, to daj znać.
wszystko fajnie i pięknie,,,ale angola? przerabiać? brrrr....
będę miał teraz spory plac żeby się czymś zająć po wieczorach i wekendach - stąd moja myśl na temat coupe gt ponieważ w V'ce wiele roboty już nie ma
będę miał teraz spory plac żeby się czymś zająć po wieczorach i wekendach - stąd moja myśl na temat coupe gt ponieważ w V'ce wiele roboty już nie ma
| jimv8 napisał/a: |
| wszystko fajnie i pięknie,,,ale angola? przerabiać? brrrr.... |
Czegoż nie zrobi się dla Quattro? Jeżeli buda jest zdrowa, to się opłaca. Potrzebny był by tylko dawca. Jeżeli w takiej kaście ma być silnik 300KM lub mocniejszy, to temat ośki jest nieporozumieniem. B2 w Quattro nie znajdziesz poniżej 15000zł - do remontu oczywiście.
http://otomoto.pl/audi-coupe-C20745979.html ta audi z 1 linku ma przedni zderzak i progi z jakiegoś pakietu czy to nie zender? nie jestem do końca pewny ale na 99% to nie wieś tuning tylko opcja od profesjonalistów
ps. doznałem oświecenia i na 99,9 to kamei
ps. doznałem oświecenia i na 99,9 to kamei
| misiek . napisał/a: |
| http://otomoto.pl/audi-coupe-C20745979.html ta audi z 1 linku ma przedni zderzak i progi z jakiegoś pakietu czy to nie zender? nie jestem do końca pewny ale na 99% to nie wieś tuning tylko opcja od profesjonalistów
ps. doznałem oświecenia i na 99,9 to kamei |
O gustach się nie dyskutuje. Kamei nie robił zbyt ładnych rzeczy.
| Adi202 napisał/a: |
| O gustach się nie dyskutuje. Kamei nie robił zbyt ładnych rzeczy. |
A i owszem zgadzam się gust to gust ewentualnie przy piwie można o tym podyskutować
Napisałem o tym pakiecie aby nikt nie pomyślał że to jakiś laminat czy coś bo do b2 było parę opcji niektóre kosmiczne inne mniej choć warto podkreślić że szeroki wybór był. pozdro
| karlos2 napisał/a: |
| Pasiak gdybyś coś ci w oko wpadło, to daj znać. |
jimv8, w końcu jedno quaattro już masz
GT niby taka ośka, ale wygląd ma za******y, długo mi już po głowie to GT chdzi.
GT niby taka ośka, ale wygląd ma za******y, długo mi już po głowie to GT chdzi.
Odpowiedz do tematu