Odpowiedz do tematu
Nie
Również nie, ale blisko
Film o podobnej tematyce.
Jak napisałem to skapnąłem sie że o inny film chodzi
, stawiam na:
"Jestem legendą"
Nie, ale nadal blisko. Czas na małą podpowiedź, czyli kolejny cytat z filmu:
"Jeżeli dziewczynki z sąsiedztwa są teraz popier*** małymi potworami, może pora przestać prowadzić samochód. Musisz się skupić na własnym przetrwaniu. Co prowadzi wprost do zasady nr 4, która jest bardzo prosta - zawsze zapinaj pasy"
Odpowiedz do tematu
"...szalenstwo, szaleństwo hehehe patrzcie jestem kobitką, jestem kobitką co nie, jestem kobitką..."
rootkins jakaś podpowiedź ....
Hmmm... jeśli dokończył bym cytat to nie było by zabawy bo od razu wiadomo by było skąd ten cytat, ale mogę powiedzieć że to druga część filmu animowanego cieszącego się duża popularnością
w roli głównej... zwierzaki z zoo
po tym chyba już dojdziecie co to
w roli głównej... zwierzaki z zoo
po tym chyba już dojdziecie co to
Madagaskar 2?
Zgadza się
Ja mam coś specjalnego dla Was
"Zasada przeżycia (...) nr 1 - cardio. Kiedy uderzył wirus, pierwszymi do odstrzału z wiadomych przyczyn byli grubasi. Biedne spaślaki...
Zasada nr 2 - podwójny strzał. W momencie, gdy nie jesteście pewni, że żywi umarli są naprawdę martwi martwi nie żałujcie swoich kul - dodatkowy strzał w głowę nie zaszkodzi.
Zasada nr 3 - uwaga na łazienki. Nie dajcie się złapać z opuszczonymi spodniami".
"Zasada przeżycia (...) nr 1 - cardio. Kiedy uderzył wirus, pierwszymi do odstrzału z wiadomych przyczyn byli grubasi. Biedne spaślaki...
Zasada nr 2 - podwójny strzał. W momencie, gdy nie jesteście pewni, że żywi umarli są naprawdę martwi martwi nie żałujcie swoich kul - dodatkowy strzał w głowę nie zaszkodzi.
Zasada nr 3 - uwaga na łazienki. Nie dajcie się złapać z opuszczonymi spodniami".
"Pulp fiction" ??
| roger110 napisał/a: |
| "Pulp fiction" ?? |
Nie
"28 dni później" ???
| Sergio napisał/a: |
| "28 dni później" ??? |
Również nie, ale blisko
"Resident Evil" ??
Nein
| szynszylek napisał/a: |
| Również nie, ale blisko Film o podobnej tematyce. |
"Jestem legendą"
| Sergio napisał/a: |
| Jak napisałem to skapnąłem sie że o inny film chodzi "Jestem legendą" |
Nie, ale nadal blisko. Czas na małą podpowiedź, czyli kolejny cytat z filmu:
"Jeżeli dziewczynki z sąsiedztwa są teraz popier*** małymi potworami, może pora przestać prowadzić samochód. Musisz się skupić na własnym przetrwaniu. Co prowadzi wprost do zasady nr 4, która jest bardzo prosta - zawsze zapinaj pasy"
Zombieland
Odpowiedz do tematu