A czy akumulator może zabić człowieka? (przypominam, napięcie 12V) - zależy z jakiej spadnie wysokości hehe
A wiecie jaki jest najlepszy środek na łysienie?- Środek głowy...
Co maja wspólnego ze sobą spalony chleb i kobieta w ciąży?- Za późno wyjęty...
Co robi blondyna jak wstaje rano?- Przedstawia się, myje żeby i idzie do domu.
[ Dodano: Pią 30 Mar, 2012 18:37 ]
Czy można odbyć stosunek w biegu? Można, należy jednak wziąć pod uwagę, ze kobieta z podniesiona spódnicą biega szybciej niż mężczyzna z opuszczonymi spodniami.
Czy kobiety w ciąży potrzebują, aż takich udogodnień ?

jeden z negatywów na alledrogo
jeden z negatywów na alledrogo - dostał to gość który zajmuje się sprzedażą akcesoriów fotograficznych

Re: jeden z negatywów na alledrogo
| WOJTAS napisał/a: |
jeden z negatywów na alledrogo - dostał to gość który zajmuje się sprzedażą akcesoriów fotograficznych
 |
biedulinek rozczarował się
Re: jeden z negatywów na alledrogo
| Pasiak napisał/a: |
| WOJTAS napisał/a: | jeden z negatywów na alledrogo - dostał to gość który zajmuje się sprzedażą akcesoriów fotograficznych
 | biedulinek rozczarował się |
ubawiłem się jak to przeczytałem
Alle z was rasiści.
| Astaroth napisał/a: |
 |
ahahahahahhhh dobry koleś
chciałam coś dodać ale nie jest czytelne po dodaniu kiszka
kto nie jeździł Golfem IV ten przegrał życie! Sam mam takiego Golfa w dizelku 1.9 TDI 90 km spalanie w miescie 3 litry na trasie 1.5 na ałtosradzie jehałem spokojnie 250 km/h na czwartym bjegu! Opowiem wam ciekawom sytuacje stoje sobie na swiatałach budząc ogólny szacunek i pożądanie (jak to majom wlaściciele golfów TDI) a tu nagle z lewej podjeżdza mi Corvette ZR1 a z prawej Nissan GT-T V-spec (wersja oferowana tylko z kirownicom po prafej stronie właściciel chciał przyszpanowac!) i chcom sie ścigać. Ok zielone i jedziemy. Corvette została na starcie buksując kołami przez ten swoj żałosny tylny napęt! Natomiast mój przednionapedowy golfik posiada zaawansowany napęd symetrical awd haldex intercooler dsg transaxle quattro torsen r tronic turbo fuel injection i problemy z trakcją są mi obce oczywiście mam jeszcze gwintowany zawias bilsteina 14 calowe semi slicki michelin załozone na szerokie felgi bbs zza których połyskuja złote zaciski brembo, kiedy chamóje na 100% pasażerowi mogą wypaść gałki oczne z oczodołów (15 metrów ze 100 km/h)! Ale to japońskie dziadostwo ma napęd 4X4 i szliśmy łeb w łeb... do czasu kiedy wrzuciłem drugi bieg i do akcji wkroczył potenżny moment obrotowy mojego dizla nie dając szans datsunowi. Teraz możecie zacząć mi zazdrościć!
tak czytam coś a tam taka dość ciekawa opowieść
[ Dodano: Pon 18 Cze, 2012 21:29 ]
BO DIESEL SZCZEGÓLNIE TDI KOJARZY SIE Z BIEDĄ I WIOCHĄ!!! stary passtuch to w miescie powód drwin a na wsi prestiz! to samo golf stare audi...po prostu niemieckie wiocha kocha!
a do tego riposta
jak lece swoim wiejskim audi s6 4,2 quattro to bez znaczenia czy w mieście czy na wsi wszystkim opada szczena;-)A ty mieszczuchu możesz tylko o takim pomarzyć bo nie stać cię na zakup takiego auta nie mówiąc o benzynie!!! ha ha ha