| Pasiak napisał/a: |
| Adi202 napisał/a: | | Pasiak napisał/a: | ale nigdy mi się nie udało |
Bo z góry wiedza że to Ty i nie chcą odebrać. | bardzo możliwe, chciałbym kiedyś sie dodzwonić, bardzo chętnie powiedział bym co myślę... |
Oraz nagrał na Youtube.
| Adi202 napisał/a: |
| Pasiak napisał/a: | | Adi202 napisał/a: | | Pasiak napisał/a: | ale nigdy mi się nie udało |
Bo z góry wiedza że to Ty i nie chcą odebrać. | bardzo możliwe, chciałbym kiedyś sie dodzwonić, bardzo chętnie powiedział bym co myślę... |
Oraz nagrał na Youtube. |
he,he myślimy podobnie
Z życia wzięte?
post zawiera załącznik
PO PROSTU ŻONA,.jpg
Plik ściągnięto 4446 raz(y) 15,06 KB
PO PROSTU ŻONA,.jpg
PO PROSTU ŻONA,.jpg
| szynszylek napisał/a: |
| Gosia odnośnie naszej ostatniej rozmowy : |
jak w tej reklamie simplusa bleeeeeeeeeeeee
| Pasiak napisał/a: |
| szynszylek napisał/a: | | Gosia odnośnie naszej ostatniej rozmowy : | jak w tej reklamie simplusa bleeeeeeeeeeeee |
Zdjęcie jest mocne
| szynszylek napisał/a: |
| Zdjęcie jest mocne |
mało powiedziane
he he
post zawiera załącznik
ISTRUKCJA.jpg
Plik ściągnięto 4629 raz(y) 18,81 KB
ISTRUKCJA.jpg
ISTRUKCJA.jpg
- A co robisz w pracy?
- Pomagam ludziom cierpiącym z powodu uzależnienia od alkoholu...
- Oho... Terapeutą jesteś?
- Nie. Sprzedawcą w monopolowym...
Pewna dama, żeby urozmaicić sobie życie małżeńskie czytała namiętnie odpowiednią literaturę. No i gdzieś tam znalazła info, że jeżeli przed samym orgazmem mężczyźnie podłoży się pod przyrodzenie woreczek lodu, orgazm się zwielokrotni i będzie trwał i trwał...
Naszykowała lodu do woreczka, schowała go nieopodal łóżka i nie mówiąc nic mężowi rozpoczęła grę wstępną. Po jakimś czasie przybliżają się do finału w pozycji tylnej asymetrycznej. Kobieta chwyta woreczek z lodem, przeciska go między swoimi nogami a prawym ramieniem i przytyka go do przyrodzenia męża. Efekt przeszedł najśmielsze oczekiwania.
Po wszystkim mąż pyta żonę:
- Wiesz kochanie, co to jest katharsis?
- Całkowite oczyszczenie!
- Masz rację! Przed chwilą byłem bardzo blisko katharsis. Prawie oczyściłem się z przodu i z tyłu jednocześnie...
Facet siedząc w kawiarni zauważył, że dziewczyna naprzeciwko nie ma majteczek. Nie czekając ściągnął but i skarpetkę i zaczął ją pieścić pod stołem gołą stopą, nie napotykając zaś sprzeciwu posunął się w pieszczotach do ekstremum.
Po tygodniu wszelako poczuł silne pieczenie w dużym palcu u stopy, na tyle silne, że zmuszony był udać się do lekarza.
- Nie da się ukryć, ma pan rzeżączkę palucha - stwierdził pan doktor przeprowadziwszy odnośne badania.
- Rzeżączkę palucha?! Niemożliwe, nie ma czegoś takiego! - wykrzyknął facet zdumiony.
- Prooooszę paaaana, my, lekarze, spotykamy się z najdziwniejszymi przypadkami.
Nie dalej jak godzinę temu miałem tu pacjentkę, nie zgadłby pan, gdzie miała grzybicę
stóp.
Pepik właśnie wrócił ze szkoły i znalazł na stole list, żeby zaprowadzić krowę bykowi sąsiada na krycie. Sąsiada nie było, ale była córka sąsiada. Siedzą Pepik z córką sąsiada i patrzą jak byk posuwa krówkę. Pepik objął dziewczynę i mówi:
- Nieźle mu idzie, co?
- Ano nieźle
- Napalony jak nie wiem, co prawda?
- Ano napalony
Pepik objął dziewczę mocniej i dyszy jej do ucha:
- I ja jestem napalony, mógłbym też po trykać?
- Ano mógłbyś...
- Naprawdę?!!
- Czemu nie, w końcu to wasza krowa...
Żona przychodzi do domu i pokazuje mężowi nowe kolczyki.
- Ładne? - pyta
- A skąd masz?
- Na loterii wygrałam!
Po tygodniu przychodzi z nowym futrem. Pokazuje mężowi i pyta:
- Ładne?
- A skąd masz?
- Na loterii wygrałam!
Za miesiąc przychodzi z biletami w ręku:
- Jedziemy nad morze!
- A skąd masz bilety?
- Na loterii wygrałam!
Pojechali nad morze. Mąż leży na plaży i się opala, piwo pije. Żona poszła do morza zażywać kąpieli. Mija kilka chwil a żona nie wraca. Mąż przywołuje ją machając ręką:
- Kochanie! Nie kąp się tak długo! Woda zimna, możesz przeziębić loterię...