Humor » Trochę humoru
Odpowiedz do tematu

szynszylek napisał/a:
Zmuszają mnie do słuchania czegoś podobnego codziennie
Tum napisał/a:
Włącz im disco polo
tak jak sąsiadom robisz zakłócenia :evil:

Postaw piwo autorowi tego posta

Ponure koty mechaniczne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nawet koty wiedzą co dobre :mrgreen:

Autentyczny (podobno?) anons z jednego z rosyjskich portali randkowych! :mrgreen:

Kto: Igor. Rosja. Sankt Petersburg
Pozna: Dziewczynę w wieku 35-40 lat
Kogo chcę znaleźć: Królestwo się rozrasta, a zacnego kopciuszka wciąż nie ma (bez niemiłych nałogów, z dobrym wnętrzem i intelektem na swoim miejscu), dla przeistoczenia w księżniczkę, zdolną do oddania, wierności i miłości (bez doświadczeń intymnych, wiedzącą, czym jest czystość przedmałżeńska).
NIE PISAĆ: dziewczyny z manią wielkości, uważające się za pępek świata, szwędające się nieudacznice, odrzuty rynku lekarskiego, LUDZIE O NIETRADYCYJNEJ ORIENTACJI, zawistni idioci, których dyskusje, porady i pytania tu nikomu nie są potrzebne.
Komentarzy nie zostawiać - nie interesują mnie.
Nie oferować ciała na sprzedaż. Pisać tylko na temat, zwięźle, rozwlekłych biegunek słownych czytać nie będę.
Cel znajomości: Ślub, założenie rodziny.

To lokaj jakiś :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Co za obleśny typ :cenzura:

szynszylek napisał/a:
Co za obleśny typ :cenzura:

nooo, az tyle to bym nie wypiła :rotfl:

Ale chałupinka full wypas :mrgreen:

jaki chłop!!! Ciekawy jestem , czy to jego włości...

Ponury Ty miałeś Ponure koty mechaniczne a ja mam Tumowy kot mechaniczny:

Teksty z gg, IRC itp.

<Ania> Kochanie co byś zrobił jakbyś zobaczył jak uprawiam sex z innym facetem ? :)
<Albert> podszedłbym uścisnął mu dłoń i powiedział "Gratuluje stary mi dać nie chciała"

<wredny> stary, wez nie pytaj... laska mnie wlasnie rzucila, dostalem mandat, kot nalal mi do butow i zawalilem kolosa:
<wredny> (
<wredny> ja pie***le, co za dzien. Nawet emot mi sie roz***al...

<i> idę do sklepu po drugie śniadanie, w drodze dociera do mnie dialog robotników z pobliskiej budowy
<R1> Stefaaann! Mieszasz do ch*** wafla ten klej czy nie?
<R2> Mieszam, mieszam, tylko nie wiem czy ma być gęsty czy rzadki, czy lekko gęsty?
<R1> Australijski półwytrawny, Ku**a twoja mać!!!

<madzia> czesc, ku***, ja nie potrafie byc na kogos obrazona, bo mnie zaraz szlag trafia:PP nie wytrzymuje tego emocjonanie, ja pi***ole...[CHYBA JESTEM SLABA POD TYM WZGLEDEM]
<ja> Cześć! Jestem botem. Tomka teraz nie ma, napisz coś a Tomek później to przeczyta.
<madzia> uuuuuuuuuf
<madzia> ciesze sie, ze sie odezwales;)
<ja> Cześć! Jestem botem. Tomka teraz nie ma, napisz coś a Tomek później to przeczyta.
<madzia> myslalam, ze jestes zly, albo cos...
<madzia> hmm?
<madzia> wiesz moglabym w to uwierzyc....
<madzia> gdyby nie to...
<madzia> ZE TOMEK NIE MA BRATA!!!!!!!!!!!!!

<komentarz na allegro> 'Wibrator który zakupiłam na pańskiej aukcji jest do du**'...

<j> jestem w kolejce w Biedronce i przedemną stoi matka z może 9 letnią dziewczynką
<j> mała sięga za taśme tam gdzie są batony, i wyjmuje kondomy
<j> tak sie patrzy i pyta sie matki co to jest?
<j> matka odpowiada że to są balony
<j> wtedy mała kładzie na taśme i mówi: To weźmiemy je dla taty bo dziś rano był smutny!

<ra> nie no, u nas ksiadz ma powszechnego respecta za bardzo trafne riposty, brak fanatyzmu i ogolnie lepski facet jest
<ra> jakos w zeszlym tyg kumpel sie go pyta "dlaczego jezusowi respawn zajal az trzy dni"
<ra> a ksiadz do niego (bez chwili zwatpienia i z kamienna twarza)
<ra> "respawn? kolego, jezus ma god mode, a na dodatek jest adminem tego serwera"
<ra> nikt nie mial tego dnia wiecej pytan ;D

<firestarter> akademik.. tak.. pamiętam te czasy
<firestarter> kiedyś, kiedy na śniadanie nie było nic do żarcia, wziąłem suchą bułke no i jadłem. była wtedy dla mnie zbawieniem.. po imprezie, na kacu… była nadziana takimi pysznymi ziarnami.. zobaczyłem w niej jakieś małe czarne ziarenko, który wydawało sie być spalone, więc wydłubałem i wyrzuciłem na podłoge.. no i wtedy to ziarenko wyciągnęło nózki i sp***doliło pod szafe..

A co Wy na to ?

:chytry: to się nazywa fan :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol:

Trumna=kalibra

:lol: :lol: :lol: :lol:

Odpowiedz do tematu