| Astaroth napisał/a: |
| nie kupie płaskich, beda jednak najtansze made in Tesco, a czemu to kliknijcie na link wyżej |
Odpowiedz do tematu
Niby tak , ale miałaś zwykłe a i tak skubnęli , jak będą mieli ukraść to ukradną.
ale zawsze to mniejsza strata
no to współczuje. Osobiście kupuje 20zeta za kpl. Często parkuje pod marketami i w ogóle w mieście a życie mnie nauczyło że gnojów nie brakuje i za flache wszystko co sie da ukradną
Zwłaszcza takie rzeczy jak pióra. No tu przeszli samych siebie-całe ramiona. Normalnie chu...stwo
Odpowiedz do tematu
| roger110 napisał/a: |
| Niby tak , ale miałaś zwykłe a i tak skubnęli , jak będą mieli ukraść to ukradną. |
ta, tylko to były chyba Valeo, bo niemieckie orginalne i nie tanie, na poczatku wakacji załozone
| Astaroth napisał/a: |
| ta, tylko to były chyba Valeo, bo niemieckie orginalne i nie tanie, na poczatku wakacji załozone |
Zwłaszcza takie rzeczy jak pióra. No tu przeszli samych siebie-całe ramiona. Normalnie chu...stwo
Ja używam dwóch lat płaskich Alca/Heyer i jestem bardzo zadowolony - jedna kosztowała 30zł i w pudełku było dodatkowe pióra na wymianę które założyłem jesienią (choć tragedii nie było ze starymi). Polecam je z czystym sumieniem.
Natomiast ojciec używa Championów - na jednym komplecie jeździ już 4lata i jest git.
Co do Valeo to nigdy więcej nie kupię tego ścierwa - kupiłem wycieraczki za 76zł + wysyłka i po 3 miechach nie szło z nimi wytrzymać - smużyły i były niewyobrażalnie głośne (w lecie).
Natomiast ojciec używa Championów - na jednym komplecie jeździ już 4lata i jest git.
Co do Valeo to nigdy więcej nie kupię tego ścierwa - kupiłem wycieraczki za 76zł + wysyłka i po 3 miechach nie szło z nimi wytrzymać - smużyły i były niewyobrażalnie głośne (w lecie).
Odpowiedz do tematu