Witam,
Czeka mnie wymiana sprzęgła z kołem dwumasowym i chcę się poradzić tych którzy to robią na codzień lub robili u siebie czy operacja ta przebiega bezproblemowo czy sa jakieś trudności? Ewentualnie na co zwrócić uwagę, żeby czegoś nie spaprać.
Przy okazji chcę też zmienić olej w skrzyni biegów - jaki zalać i ile wchodzi? Skrzynia manualna, 5 biegowa. Symbol chyba GYA.
Z góry dzięki za podpowiedzi.
Odpowiedz do tematu
Odpowiedz do tematu
Wymiana sprzęgła w A-4 1,9 TDI silnik BKE
myślę,że nie ma co odgrzewać kotletów z kwietnia...
zeszłego roku...
A to bardzo przepraszam. Dawno do was nie zaglądałem i zobaczyłem posta bez odpowiedzi więc odpowiedziałem. Moja wina że nie spojrzałem na datę i jeszcze raz przepraszam.
A tak swoją drogą to dlaczego nikt nie odpisał do tej pory? Czyżby nikt nie wymieniał skrzyni w A4 lub innym podobnym? Dziwne.
Pozdrawiam
Nie powinno być problemów, Podnośnik lub kanał, trochę narzędzi i drugi człowiek do pomocy i tyle. Nie ma jakiś specjalnych kombinacji.
| Pasiak napisał/a: |
| :shock: myślę,że nie ma co odgrzewać kotletów z kwietnia... |
A to bardzo przepraszam. Dawno do was nie zaglądałem i zobaczyłem posta bez odpowiedzi więc odpowiedziałem. Moja wina że nie spojrzałem na datę i jeszcze raz przepraszam.
A tak swoją drogą to dlaczego nikt nie odpisał do tej pory? Czyżby nikt nie wymieniał skrzyni w A4 lub innym podobnym? Dziwne.
Pozdrawiam
Odpowiedz do tematu