Chciałbym zrobić sobie podświetlenie klamek wewnętrznych delikatnym czerwonym podświetleniem za pomocą diody. Kolega ma u siebie tak zrobione w Audi 80 B4, powiem że fajnie to wygląda... Co Wy o tym sądzicie? Czy to nie będzie wpadać pod wiejski tuning?
w A6 jakos nie wpada proponuje wykorzystać oswietlenie własnie z niej
Z którego modelu? A6 C4, bo z C5 klamka chyba nie podejdzie??? Mam w domu bardzo dużą ilość diód różnego rodzaju, może je wykorzystać do tego celu?
chodziło mi o C5 , wiem,że klamka nie podejdzie, ale samo jej oswietleie przy cierpliwym rezaniu jest wykonalne do przełozenia, a efekt - bezcenny Chodzi tu oto ,że nie klama nie świeci Ci jak baranie jajka tworząc wijski tuning, tylko daje delikatna poswiatę,dzieki której bez problemu namierzysz klamkę.
Z którego modelu? A6 C4, bo z C5 klamka chyba nie podejdzie??? Mam w domu bardzo dużą ilość diód różnego rodzaju, może je wykorzystać do tego celu?
chodziło mi o C5 , wiem,że klamka nie podejdzie, ale samo jej oswietleie przy cierpliwym rezaniu jest wykonalne do przełozenia, a efekt - bezcenny Chodzi tu oto ,że nie klama nie świeci Ci jak baranie jajka tworząc wijski tuning, tylko daje delikatna poswiatę,dzieki której bez problemu namierzysz klamkę.
AMEN
Wiem o co Ci chodzi Pasiak, w C5 podświetlenie jest realizowane poprzez oświetlony pasek w klamce... Mam trochę starego plastiku światłowodowego z zegarów, więc myślę,że będzie dobrze, coś wyrezam... [/b]
AMEN
Wiem o co Ci chodzi Pasiak, w C5 podświetlenie jest realizowane poprzez oświetlony pasek w klamce... Mam trochę starego plastiku światłowodowego z zegarów, więc myślę,że będzie dobrze, coś wyrezam... [/b]
Wez kolego wpisz w matkę google A3 8L PODSWIETLENIE KLAMKI tam ci odrazu wyskoczy co i jak dokladnie musisz zrobic . Generalnie w a6 i a3 to jest to samo.
Co do wies tuningu to tylko kolor czerwony i wiochy nie ma wtedy pozdro
Uwagi obslugi forum:
Kolego nie wiem czy popatrzyłeś na datę ostatniego postu...
Niech to będzie dla Ciebie drugie i ostatnie słowne ostrzeżenie. Nie odkopujemy starych tematów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum