|
|
Co i jak z audio ?! |
| Autor |
Wiadomość |
|
|
Wysłany: Czw 26 Lis, 2009 00:51
|
|
|
No dokładnie tak przód wygląda http://cgi.ebay.de/Origin...#ht_1876wt_1165 |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika |
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Czw 26 Lis, 2009 00:54
|
|
|
ale już wiem czego szukać ,może gdzieć używkę w kraju wyszarpę
Jeszcze jedno ,jakbym łyknąl tego concerta ze zmieniarką , to narazie pod tą nokie go podłączę ? |
_________________ "Nigdy nie dyskutuj z debilem , najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem." |
| Ostatnio zmieniony przez roger110 Czw 26 Lis, 2009 00:57, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Czw 26 Lis, 2009 00:56
|
|
|
| roger110 napisał/a: | 60 eurasów za sam przód .........sporo |
Jeżeli chodzi o eBay, to nie jest to drogo, bo widziałem nawet za 100€ i drożej. Na Alledrogo mniej jak 200zł nie widziałem. Można szukać. Coś na 122% się trafi. |
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Czw 26 Lis, 2009 00:58
|
|
|
Oki , nie znam cen , ale za suba , i tył mam zapłacić 250 dlatego moje zdziwienie |
_________________ "Nigdy nie dyskutuj z debilem , najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem." |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Czw 26 Lis, 2009 01:01
|
|
|
| roger110 napisał/a: | | Oki , nie znam cen , ale za suba , i tył mam zapłacić 250 dlatego moje zdziwienie |
Ktoś Ci prezent robi ta ceną. Sam sub warty jest jakieś 300-500zł Tylne glośniki jakieś 100-200zł. To są normalne ceny. Można tez kupić z promocji z której właśnie korzystasz.
Całość wyjdzie finansowo normalnie jak paczka papierosów. |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Czw 26 Lis, 2009 01:04
|
|
|
Jeszcze jedno ,jakbym łyknąl tego concerta ze zmieniarką , to narazie pod tą nokie go podłączę ? | Adi202 napisał/a: |
Ktoś Ci prezent robi ta ceną. Sam sub warty jest jakieś 300-500zł Tylne glośniki jakieś 100-200zł. To są normalne ceny. Można tez kupić z promocji z której właśnie korzystasz. | Oj kochani ludzie z ATT i ATT kochane |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Czw 26 Lis, 2009 01:08
|
|
|
| roger110 napisał/a: | Jeszcze jedno ,jakbym łyknąl tego concerta ze zmieniarką , to narazie pod tą nokie go podłączę ? | Adi202 napisał/a: |
Ktoś Ci prezent robi ta ceną. Sam sub warty jest jakieś 300-500zł Tylne glośniki jakieś 100-200zł. To są normalne ceny. Można tez kupić z promocji z której właśnie korzystasz. | Oj kochani ludzie z ATT i ATT kochane |
Staramy się.
Concert i głośniki pasywne? No problem. |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Czw 26 Lis, 2009 01:11
|
|
|
| Adi202 napisał/a: | | Concert i głośniki pasywne? No problem. | Pasywne , czyli bez wzmacniacza ?
Super , czyli zacznę od tego , a jak radziłeś........-liście resztę z czasem skompletuje i będzie miód |
| Ostatnio zmieniony przez roger110 Czw 26 Lis, 2009 01:12, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Czw 26 Lis, 2009 01:14
|
|
|
| roger110 napisał/a: | resztę z czasem skompletuje i będzie miód |
Dokładnie. Nie ma się co spieszyć. "Powoli małą łyżeczką" |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Czw 26 Lis, 2009 01:21
|
|
|
Jasne , dzięki ,za czas poświęcony i za cenne rady . |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Czw 26 Lis, 2009 01:28
|
|
|
| roger110 napisał/a: | Jasne , dzięki ,za czas poświęcony i za cenne rady . |
Nie ma za co. |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Czw 26 Lis, 2009 11:24
|
|
|
Dzisiaj mnie oświeciło , czy Delta lub Concert , czyli radia , które mnie interesują są w standartowych rozmiarach , czy czeka mnie jeszcze walka z przeniesieniem zapalniczki |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Czw 26 Lis, 2009 12:02
|
|
|
| roger110 napisał/a: | Dzisiaj mnie oświeciło , czy Delta lub Concert , czyli radia , które mnie interesują są w standartowych rozmiarach , czy czeka mnie jeszcze walka z przeniesieniem zapalniczki |
Niestety tak. Będziesz potrzebować kosz pod radio z modelu A6 - sprawa do załatwienia. |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Czw 26 Lis, 2009 17:46
|
|
|
Adi202, pamiętasz nasza profanację z przodem BOSE? o ile pamiętam (a mogę się mylić) same tuby zostały u Ciebie , jeśli tak to dam je Rafałowi w prezencie, pozostanie dokupić tylko głośniki |
_________________ Gość Witamy na forum ATT
http://pl.youtube.com/watch?v=350tD8E7htM
POMAGAM TYLKO NA FORUM
Piszę poprawnie po polsku.
niegdyś:
Audi 100 C3 2.0 D
Audi 80 1,8
Audi 80 Coupe 2,0
Audi 90 2.3
Audi V8 4,2
Audi A6 2.8 Quattro
Audi A6 1.8T Avant
Audi A6 1.8T Avant TIPTRONIC
Audi A6 2,4 AVANT TIPTRONIC
Audi A2 1,4 MPI
Audi A6 2.7 BI TURBO TIPTRONIC
Audi A2 1.4 TDI
Audi A6 1.9 TDI AVANT MULTITRONIC
Audi A4 B5 1.8
Audi A6 Allroad 2.5 TDI Tiptronic
Audi A6 3.0 quattro AVANT TIPTRONIC
obecnie:
Audi A3 Cabrio Stronic
 |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Losowe tematy » Car Audio |
|
[ Twoje IP to: 216.73.216.75, używasz: Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy. |  |