| Pasiak napisał/a: |
Adi202, pamiętasz nasza profanację z przodem BOSE? o ile pamiętam (a mogę się mylić) same tuby zostały u Ciebie , jeśli tak to dam je Rafałowi w prezencie, pozostanie dokupić tylko głośniki |
I tu się nie mylisz, ale.... nie do końca. Tuby są u mnie i owszem, lecz nie ma w nich końcówek mocy - zostały wcześniej chamsko wycięte razem z kablami, no i brak w nich głośników.
| Adi202 napisał/a: |
| Pasiak napisał/a: | Adi202, pamiętasz nasza profanację z przodem BOSE? o ile pamiętam (a mogę się mylić) same tuby zostały u Ciebie , jeśli tak to dam je Rafałowi w prezencie, pozostanie dokupić tylko głośniki |
I tu się nie mylisz, ale.... nie do końca. Tuby są u mnie i owszem, lecz nie ma w nich końcówek mocy - zostały wcześniej chamsko wycięte razem z kablami, no i brak w nich głośników. |
dobre i tuby zawsze to coś....
halo pytanie!!!!
Czy z sedana Bose przód będzie taki sam jak w Avancie???
chodzi mi oczywiście o C4
| GORYL napisał/a: |
halo pytanie!!!!
Czy z sedana Bose przód będzie taki sam jak w Avancie???
chodzi mi oczywiście o C4 |
Jest identyczny.
W weekend podjade do "dziupli"

gdzie stoi masa Audi"anglików" i widziałem tam ładne A6 C4 i miało "kompletne wnętrze"...
Dodam ,że sprzedaje części baba której syn jest cały czas w Angli i już kupowałem tam pare "klamotów" za śmieszne pieniądze,
Nie obiecuje ,że tam jest Bose
Ale na ile będe mógł pomóc to pomoge
Pozdro.
| GORYL napisał/a: |
W weekend podjade do "dziupli" gdzie stoi masa Audi"anglików" i widziałem tam ładne A6 C4 i miało "kompletne wnętrze"...
Dodam ,że sprzedaje części baba której syn jest cały czas w Angli i już kupowałem tam pare "klamotów" za śmieszne pieniądze,
Nie obiecuje ,że tam jest Bose
Ale na ile będe mógł pomóc to pomoge
Pozdro. |
No popatrz. Może się uda. Różnica będzie tylko w rocznikach. te po 95 były inaczej wyprofilowane na silnik el. szyb, ale w Audi 100 nie ma to różnicy.
Panowie , ja to miałem powoli skompletować i założyć
| roger110 napisał/a: |
Panowie , ja to miałem powoli skompletować i założyć |
No i co z tego? Pomożemy, pomożemy!
Z akcentem na
POWOLI ,
Rafał spokojnie ja się zawsze "ociągam"
roger110, z nami będzie to szybciej niż myślisz
No , jeśli chodzi o stronę techniczną przedsięwzięcia to nie wątpię , z taką ekipą to i wahadłowiec w m-c zbudujemy
brak tylko było by mocy przerobowych, ale damy radę
pawcio, W Radkowie byśmy go składali ............przy odpowiedniej motywacji , ze strony sponsora ( czyt. Heineken`a) , spoko loko , jak to Adi mówi
Sie wie!