| Adi202 napisał/a: |
| Bez przesady. Jemu, to minimum RS6, a nie moja eSe.
pzdr |
Odpowiedz do tematu
i by wyleciał z pierwszego zakrętu bo w końcu poczułby prędkość
Nawet quattro mu nie pomoże???
Dobre!!!!
trwają spekulacje ,iż nasz Robert trafi do FERRARI
a to ,że BMW wycofuje się to dobrze szkoda było naszego mistrza kierownicy w takim teamie
No właśnie, podobno są szanse że ferrari wypożyczy go już na nastepny wyścig, a wtedy są szanse że już tam zostanie
. Z tego co mówili to też w Renault i Toro rosso chcieliby Robka
Dzisiaj wyszło na jaw, że Michael Schumacher zaproponował teamowi Ferrari swój powrót więc nic nie wiadomo
Tylko że Schumacher nie jeździ kawał czasu. Mając do dyspozycji Kubice i Schumachera nie zastanawiałbym sie wcale. Oczywiście Robert
Też tego nie rozumiem i uważam, że głupio robi. Co miał zdobyć już zdobył. Jego powrót został już potwierdzony oficjalnie w niemieckich wiadomościach.
standard, nudzi się w domu to chce się pokazać jakim to się jest szpecem
Odpowiedz do tematu
| Pasiak napisał/a: |
| i by wyleciał z pierwszego zakrętu |
Nawet quattro mu nie pomoże???
| Pasiak napisał/a: | ||
|
Dobre!!!!
Wiadomość zostatniej chwili, BMW ogłosiło że wycofują sie z F1 od przyszłego sezonu. Robert zostaje bez pracy
. Ciekawe gdzie teraz trafi, bo przecież raczej gdzieś na pewno.
| Sergio napisał/a: |
| Wiadomość zostatniej chwili, BMW ogłosiło że wycofują sie z F1 od przyszłego sezonu. Robert zostaje bez pracy |
| trwają spekulacje ,iż nasz Robert trafi do FERRARI |
Mi tam obojętne gdzie pójdzie, byle kończył wyścig na jakiejś sensownej pozycji
| trwają spekulacje ,iż nasz Robert trafi do FERRARI |
Dzisiaj wyszło na jaw, że Michael Schumacher zaproponował teamowi Ferrari swój powrót więc nic nie wiadomo
ferrari odpada ja gowidze w mclarenie
| szynszylek napisał/a: |
| Dzisiaj wyszło na jaw, że Michael Schumacher zaproponował teamowi Ferrari swój powrót więc nic nie wiadomo |
ja to widzę inaczej a mianowicie Polsko-hiszpański team w FERRARI
ja to tak widze roberta do esy adiego a alonso to ja mu dam swojeego all4 a cala reszta to niech sobie jescze przerabiaja dyfuzory
Nie wiem po co Schumacher pcha się w to. Był wielokrotnym mistrzem świata i niech tak zostanie.
| Adi202 napisał/a: |
| Nie wiem po co Schumacher pcha się w to |
Też tego nie rozumiem i uważam, że głupio robi. Co miał zdobyć już zdobył. Jego powrót został już potwierdzony oficjalnie w niemieckich wiadomościach.
| szynszylek napisał/a: | ||
Też tego nie rozumiem i uważam, że głupio robi. Co miał zdobyć już zdobył. Jego powrót został już potwierdzony oficjalnie w niemieckich wiadomościach. |
Odpowiedz do tematu