|
|
Pudzian vs Najman |
| Autor |
Wiadomość |
Sergio

Model: B4
Silnik: 2,0 ABK
Zasilanie: benzyna+LPG
Nadwozie: Sedan
Zaproszone osoby: 9
Pomógł: 6 razy Wiek: 52 Dołączył: 12 Maj 2009 Wszystkie posty: 2789

Piwa: 105/75 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: Wto 08 Gru, 2009 17:29 Pudzian vs Najman
|
|
|
W piątek odbedzie sie walka KSW Pudzianowskiego i Najmana. Pudziana wszyscy znają, a Najman- były kickboxer a obecnie bokser. Jak ostawiacie? Kto kogo rozniesie . Myśle że walka bedzie ciekawa zwłaszcza że podobno obaj za sobą nie przepadają. |
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Wto 08 Gru, 2009 17:51
|
|
|
Sądzę ,że Pudzian, Nejmana rozniesie , Nejman , generalnie , nie wiele co osiągnął , ani bokser , ani kick-bokser , coś jak Saleta , a Pudzian , mało ruchliwy.ale podnosi 320 kg w przysiadzie ............. wyrzuci Go z ringu. |
_________________ "Nigdy nie dyskutuj z debilem , najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem." |
|
|
|
|
|
 |
elmek13
Wariat jakich mało

Model: Q7
Silnik: BUG
Zasilanie: Diesel
Nadwozie: SUV
Pomógł: 3 razy Wiek: 47 Dołączył: 03 Lis 2009 Wszystkie posty: 1014

Piwa: 46/14 Skąd: z Elemelkowa
|
Wysłany: Wto 08 Gru, 2009 18:02
|
|
|
A ja obstawiam, że wpadłbym tam sam i obu rozniósł. |
_________________ Logistyk, oraz główny maruda w Burbo Team
 |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Wto 08 Gru, 2009 18:21
|
|
|
| elmek13 napisał/a: | | A ja obstawiam, że wpadłbym tam sam i obu rozniósł. | Jak stoją zakłady ............ jesteś z ATT , więc obstawiam na Ciebie ....jak płacą |
_________________ "Nigdy nie dyskutuj z debilem , najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem." |
|
|
|
|
|
 |
elmek13
Wariat jakich mało

|
Wysłany: Wto 08 Gru, 2009 18:49
|
|
|
Dzwoń do bukmachera... To jego działka. A możę ktoś jeszcze mi będzie towarzyszył i będzie: 2 on 2
Ktoś chętny?
PS. Wygrana na pół. |
 |
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Wto 08 Gru, 2009 19:21
|
|
|
Darek , to co wiem o Tobie .............Oni połowy nie potrafią tego co Ty ( i nie słodzę ) , znam parę osób z OS-ów ....dziękuje postoję .
[ Dodano: Wto 08 Gru, 2009 19:23 ]
| elmek13 napisał/a: | | PS. Wygrana na pół. | Jak im manto spuścicie , to 70 % dla Was. |
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Wto 08 Gru, 2009 19:51
|
|
|
| GORYL napisał/a: | | Przecie Pudzian to "walczyć" nie umie... | Ale pary ma skubaniec........... |
|
|
|
|
|
 |
Sergio

Model: B4
Silnik: 2,0 ABK
Zasilanie: benzyna+LPG
Nadwozie: Sedan
Zaproszone osoby: 9
Pomógł: 6 razy Wiek: 52 Dołączył: 12 Maj 2009 Wszystkie posty: 2789

Piwa: 105/75 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: Wto 08 Gru, 2009 20:23
|
|
|
| GORYL napisał/a: | | Przecie Pudzian to "walczyć" nie umie... | W akcji go nie widziałem ale ma 4kyu w kyokushin (nie wiem czy tak sie pisze ). Dodać do tego jego power i mase o 40kg wiecej niż Najman. Myśle że se długo nie powalczą |
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Wto 08 Gru, 2009 20:26
|
|
|
Power jest ważny, ale ważniejsza jest szybkość i technika. Zobaczymy co z tego wyjdzie. |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika |
|
|
|
|
|
 |
elmek13
Wariat jakich mało

|
Wysłany: Wto 08 Gru, 2009 20:38
|
|
|
Powiem tak: Jak by mnie Pudzian trzasnął to by mi łeb z płucami oraz du** w siną dal odleciał. A ten drugi pewnie też by mi długo nie dał pożyć. |
 |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Wto 08 Gru, 2009 20:51
|
|
|
| Sergio napisał/a: | | ale ma 4kyu w kyokushin | To jest czwartu sopień uczniowski , czyli cztwarta belka na pasie ( Kyokushin ma stopnie od 8kyu - najniższy) więc , nie jest to argument , jak dla mnie. 4 Dan łoj to juz fachura , ale kyu , przy talencie w dwa lata się zrobi. |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Wto 08 Gru, 2009 21:03
|
|
|
Powiem tak.
Stopnie to się robi biegając na wysokie piętra...
Ja mam też jakieś tam uczniowskie ... ale nie o "egzaminy" tu chodzi a o "ducha walki"...
Predyspozycje do walki każdy z nas ma ,ale czy każdy z nas potrafi i nie boi się walczyć...
Są "umysły,postacie,osobowości ,ciała itp" które są stworzone do walki,,,ale śą takie istoty ,które nie powinny "walczyć...\
Z Pudzianem miałem "nieprzyjemność" "rozmawiać" i powiem tak.
NIe powinien walczyć w żaden inny sposób jak "ciężary"...
Jest w tym mistrzem i niech nie robi z siebie"wojownika ulicznego"
Ma "dusze wojownika",ale w troszke innym ensie...
O drugim zawodniku się nie wypowiem ,bo to jakiś "człek",któy nie za bardzo zaistniał "dla mnie"bo nic o nim nie słyszałem,,,
Ale czy toznaczy że jest "cienki"
Ale jak zawsze to tylko moje skromne zdanie... |
http://www.youtube.com/wa...feature=related |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
[ Twoje IP to: 216.73.216.75, używasz: Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy. |  |