Odpowiedz do tematu
Odpowiedz do tematu
Uwaga na złodzieji sprzedajacych perfumy na parkinach!!
Uwaga na złodzieji sprzedajacych perfumy na parkinach!!

O szok - dobrze wiedzieć!
Spotkałem sie z tym 2 tyg temu ale nie dałem sie nabrac
tylko pytanie czy mieli perfumy czy ten srodek
Można powiedzieć: pogadam z Panem/Panią jak najpierw to Pan/Pani powącha tak solidnie i sobie zaczekamy 2-3 minutki
Chamstwo w biały dzień.
Ok, pomyślmy logicznie na spokojnie. Naprawdę dalibyście kasę za perfumy na niewiadomo jakim parkingu? Zdaję sobie sprawę, że każdy chce zaoszczędzić i orze jak może ( bo z reguły nie ma innego wyjścia), ale czy goście nagabujący kogoś na parkingu nie powinni wzbudzić podejrzeń? Ja osobiście jak widzę, że ktoś na parkingu podchodzi mi do auta, to pierwszą rzeczą, jaką robię, jest blokowanie drzwi. Nawet szyby nie opuszczę. I wszystkim innym również radzę robić to samo.
Poza tym, jak wysoka musi to być dawka, aby człowiek od razu stracił przytomność? Nie wiem jak inni, ale ja osobiście wącham perfumy w sklepie przez około 3 sekundy. Szczerze wątpię, aby w tak krótkim czasie załapać zgon. No chyba, że lubimy się zaciągać. Mocno, długo i jeszcze raz
Naiwności ludzkiej i osób na niej żerujących chyba nigdy nie zdołam się nadziwić.
Poza tym, jak wysoka musi to być dawka, aby człowiek od razu stracił przytomność? Nie wiem jak inni, ale ja osobiście wącham perfumy w sklepie przez około 3 sekundy. Szczerze wątpię, aby w tak krótkim czasie załapać zgon. No chyba, że lubimy się zaciągać. Mocno, długo i jeszcze raz
Naiwności ludzkiej i osób na niej żerujących chyba nigdy nie zdołam się nadziwić.
zwykle i tak mają jakieś podróbki
czytaj ze zrozumieniem...
Odpowiedz do tematu