| pawcio napisał/a: |
| Adi202 napisał/a: | | Mapy TomTom nie są mocno porażające dokładnością na Polskę |
a jak z automapą???? |
Auto Mapa ma tylko dokładniejszą Polskę i nic więcej. Tom Tom sprawdza się w każdej sytuacji.
czyli można śmiało kupować, a chodzi mi dokładniej o całą europę
| czyli można śmiało kupować, a chodzi mi dokładniej o całą europę |
Jeżeli chodzi o Europę, to nie ma lepszej mapy. Polska robi się również co raz dokładniejsza. W najnowszej wersji 8.50 dodany jest w końcu odcinek A4. Doszło parę ulic itd. To są rzeczy które sam mogę potwierdzić.
pzdr
i już jest moja, kasę przelałem i teraz można czekać na kuriera.
i już jest moja, kasę przelałem i teraz można czekać na kuriera. |
No to pogratulować. Zadowolony będziesz na ..... 123% ?
| Adi202 napisał/a: |
| Zadowolony będziesz na ..... 123% |
mam taką nadzieję, z Twoją pomocą na pewno będzie dobrze.
Dzięki mistrzu
| Adi202 napisał/a: | | Zadowolony będziesz na ..... 123% |
mam taką nadzieję, z Twoją pomocą na pewno będzie dobrze.
Dzięki mistrzu |
Nie ma problemu.
Dziś przyszła, i teraz pytanko jak się podpiąć i zmienić mapy, czyżby tylko poprzez bluta????
| Dziś przyszła, i teraz pytanko jak się podpiąć i zmienić mapy, czyżby tylko poprzez bluta???? |
Jeżeli nie posiadasz stacji dokującej, to tylko przez zewnętrzny czytnik kart SD. Aktualne mapy są obecnie w wersji 850.
pzdr
czytnik mam, więc jutro zacznę zasysać mapy, a dużo jest problemu z instalacją, czy tylko trzeba wypakować??
| czytnik mam, więc jutro zacznę zasysać mapy, a dużo jest problemu z instalacją, czy tylko trzeba wypakować?? |
Mapę musisz aktywować dla danego TomToma. Jaki masz aktualnie Navcore?
| Adi202 napisał/a: |
| Navcore |
a gdzie to znaleźć??
| Adi202 napisał/a: | | Navcore |
a gdzie to znaleźć?? |
To jest wersja oprogramowania. Kliknij na ikonę sygnału antenowego i na następnej planszy przy sygnale antenowym pojawi się nr navcore.
jeśli dobrze znalazłem to pisze : 8.002
| jeśli dobrze znalazłem to pisze : 8.002 |
To będziesz musiał go również zmienić. Najlepiej na wersję 8,5. Na 8.0 nie chodzą nowe mapy pod soft tomtoma