miernik grubości lakieru, obrazek juz poskładany wgrywam

prodig tech GL
http://www.mierniklakieru.pl
z prawej jesty MIERNIK GL-1+, GL-1S+ albo GL2+ (nie do odroznienia wizualnie)
a z lewej MIERNIK GL-6+, GL-6S+ z tej serii
Zgadłaś! Gratuluję

Miernik GL2+ jest Twój
I co? Nie było tak trudno
hehe, łatwo nie było
pewnie, ze jestem zadowolona
to chyba na otarcie łez tak, bo prawdopodobnie mi w aucie uszczelka pod głowicą puszcza... ale to już temat na inny dział, zaraz zaloze, bo mam chyba problem
Ale się opłacało?
Mam nadzieję, że będziesz zadowolona. Ja byłem bardzo zadowolony z tej firmy. Dlatego też mam drugi (ten po lewej) z sondą na kabelku. Jeszcze mam chrapkę na model GL-8s i za parę dni będę miał dwa na wypadek kupowania innego autka w przyszłości. Zawsze to w dwie osoby można biegać wokoło auta i sprawdzać. Co prawda nie chodzi żeby w aucie za parę groszy szukać dziury w cały bo to nie tędy droga tylko po to żeby wiedzieć co się kupuje.
pewnie, ze się opłacalo, to jest rzecz, którą warto miec
No to cieszę się, że Ty się cieszysz. W sumie to o to mi w głównej mierze chodziło żeby ktoś miał radochę
Na PW ustalimy adresy itd
nawet nie zdążyłem spróbować
gratulacje gosiu
Pasiak, też mi szkoda

Ale jak coś to albo ja albo Gosia Ci pomoże w pomiarze bo my będziemy wyposażeni po zęby
He he. Fajnie, gratuluje

Szczerze to ja tez przegapilem, wlleciało z głowy. Ale szczere gratulacje za pomysł i za zwyciestwo
bialy, Powiem Ci że też mi się to spodobało
Jak kiedyś będę miał coś jeszcze to zrobię to samo. Trochę emocji a przy okazji jakaś rzecz otrzymuje nowe życie u nowego właściciela
PS Gosia obiecała że wstawi w tym temacie fotki z pomiarów. Zobaczymy jak Jej pójdzie.
Miłego dnia dla wszystkich!
fajny konkurs. Szkoda, że przegapiłem ale nagroda trafiła w bardzo dobre ręce
ja też się cieszę i chce dodac, że jak ktos z klubowiczów będzie miec do kupna auto w mojej okolicy, to proszę o kontakt na PW na forum

umówimy się i potestujemy miernik wspólnie
| Cytat: |
ja też się cieszę i chce dodac, że jak ktos z klubowiczów będzie miec do kupna auto w mojej okolicy, to proszę o kontakt na PW na forum umówimy się i potestujemy miernik wspólnie |
O i takie podejście mi się podoba!
Poza tym wielu sobie może kupić nawet bo szczerze jakość super a cena bardzo mądra.
PS Nie miałem czasu wysłać ale myślę że jutro dam radę. Młyn mam - mega dużo zleceń...