Elektryka i elektronika » Odciêcie zap³onu - blokada anty anty ;)
Odpowiedz do tematu
 Odciêcie zap³onu - blokada anty anty ;)
Witam kolegów. To moj pierwszy post na tym forum. Jestem z Holandii i mam D3 3.7 280KM

Postanowi³em za³o¿yæ w mojej niuni blokade antykradzie¿ow± . Na chwile obecn± pod³±czy³em blokade zap³onu tzn zasili³em urz±dzenie, ktore wczesniej naby³em na portalu aukcyjnym. Kable ukryte, zamaskowane, urz±dzenie rownie¿ ukryte w miejscu o ktorym tylko ja wiem - ale nie powiem ;) .
Teraz trudniejsza kwestia. Najbli¿ej mi do przeka¼ników i bezpieczników pod kierownic±.
Czy kto¶ z kolegów wie, ktory kabel mogê przeci±æ aby auto nie odpali³o?

BArdzo prosze o pomoc. Wiem ¿e o takich sprawach lepiej nie pisaæ "public" wiec moze chocia¿ jakas podpowiedz na maila kamil.holandia@gmail.com

Bede wdzieczny za kazde wskazówki.

Postaw piwo autorowi tego posta

Ukryta Wiadomo¶æ:
Je¶li jeste¶ *zarejestrowanym u¿ytkownikiem* musisz odpowiedzieæ w tym temacie ¿eby zobaczyæ t± wiadomo¶æ
--- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---

Wole nie .... jesli zapomne wylaczyc zabezpieczenia i bede krecil silnikiem narobie bledow na kompie.

Ukryta Wiadomo¶æ:
Je¶li jeste¶ *zarejestrowanym u¿ytkownikiem* musisz odpowiedzieæ w tym temacie ¿eby zobaczyæ t± wiadomo¶æ
--- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---

Odpowiedz do tematu

Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum

Dodaj temat do Ulubionych

Skocz do:  

Losowe tematy » Elektryka i elektronika 

[ IP: 216.73.216.205 ]
[ Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com) ]