|
Przesunięty przez: jimv8 Nie 26 Sty, 2014 12:17 |
Przycisk//podgrzewanie lusterek |
| Autor |
Wiadomość |
weider

Model: A6 C5
Silnik: 1.8T AUM
Zasilanie: benzyna
Nadwozie: Avant

Piwa: 1/3 Skąd: Łódzkie/Mazowieckie
|
Wysłany: Czw 01 Paź, 2015 15:56
|
|
|
Generalnie irytuje mnie to że lusterka sa ciepłe bez potrzeby. Taka przeróbka w postaci przełączenia kabli pod grzanie tylnej szyby to duzo zabawy? Bo bardzo chętnie pozbyłbym się efektu ciepłych lusterek |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Czw 01 Paź, 2015 16:27
|
|
|
Przełożyć przewody z bezpiecznika nr9 do przewodu grzania szyby tylnej, albo wyciągnąć bezpiecznik. |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika |
|
|
|
|
|
 |
weider

|
Wysłany: Czw 01 Paź, 2015 20:14
|
|
|
| Adi202 napisał/a: | | Przełożyć przewody z bezpiecznika nr9 do przewodu grzania szyby tylnej, albo wyciągnąć bezpiecznik. |
Hmm chyba lepszym rozwiązaniem jest przepiąć kable. Tylko gdzie znajdują się te od szyby ? |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Czw 01 Paź, 2015 20:15
|
|
|
Na lewym słupku A są złączki łączące wiązki. Tam powinien być gruby przewód koloru białego. To jest grzanie szyby. |
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
|
|
|
|
|
 |
weider

|
Wysłany: Czw 01 Paź, 2015 21:11
|
|
|
Rozumiem ze przewody biegnące od lusterek wpiac równolegle do przewodu białego ?
Ps (w moim poście- pomoc w podłączeniu radia zapytałem o zasięg navi, jak byś mógł się wypowiedzieć byłbym wdzięczny) |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Pią 02 Paź, 2015 08:42
|
|
|
| weider napisał/a: | Rozumiem ze przewody biegnące od lusterek wpiac równolegle do przewodu białego ?
Ps (w moim poście- pomoc w podłączeniu radia zapytałem o zasięg navi, jak byś mógł się wypowiedzieć byłbym wdzięczny) |
Dokładnie w ten sposób.
Lewy słupek A złącze niebieskie pin 5 przewód koloru białego podłączyć do bezpiecznika nr 9 zamiast przewodów w kolorze czarnym z żółtym paskiem.
Postu z radiem nie znalazłem. |
|
|
|
|
|
 |
eleszet
..................

Model: A8 D3
Silnik: 4.2 BFM
Zasilanie: PB & LPG
Nadwozie: Limousine
Pomógł: 31 razy Dołączył: 31 Paź 2012 Wszystkie posty: 1655

Piwa: 79/18 Skąd: Dolny Śląśk
|
Wysłany: Pią 02 Paź, 2015 09:26
|
|
|
| Cytat: | | Wystarczy podłączyć się grzałką do zasilania tylnej szyby. |
Oo ten patent mi się podoba - o tym nie pomyślałem. Raczej myślałem że Kolega będzie robił jakieś pstryczki dodatkowe w aucie które zwykle średnio wyglądają a tutaj w rozwiązaniu Adiego można powiedzieć połączone przyjemne z pożytecznym
Miłego dnia! |
_________________ Nie musisz dziękować - wystarczy kliknąć: "piwo" oraz "pomógł"
wszystko się da to tylko kwestia uporu...
|
|
|
|
|
|
 |
weider

|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Losowe tematy » Pozostałe tematy |
|
[ Twoje IP to: 216.73.216.75, używasz: Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy. |  |