Odpowiedz do tematu
Nic nie widać.
Malowanie sufitów, lub sprzedaż warzyw jest mniej stresująca i nie wymaga aż takiego myślenia i skupienia.
Ale wygrał ..
nie ulega watpliwosci
A on miał w ogóle krtań? Toż to był typowy ABS.
a widziałeś jaki robił się siny?
jak myślisz czemu cały łeb miał coraz bardziej filetowy ?
Odpowiedz do tematu
pięknie go rozniósł, choć miałem nadzieję,że nasz Częstochowianin pokaże coś wiecej
| Astaroth napisał/a: |
| Obrazek
|
Nic nie widać.
Widać krzyżyk w prostokącie a to wszystko w kwadracie...
Ostatnio zmieniony przez GORYL Sob 12 Gru, 2009 22:13, w całości zmieniany 2 razy
a propos Najmana, to dzis dal kolejny popis swoich umiejetnosci podczas walki z Saleta... no coz brawo dla niego,ze w ogóle mial jaja i wyszedl na ring, jednakze powinien zajac sie czyms innym...
| Pasiak napisał/a: |
| powinien zajac sie czyms innym... |
Malowanie sufitów, lub sprzedaż warzyw jest mniej stresująca i nie wymaga aż takiego myślenia i skupienia.
za czasów kiedy bylem "lebkiem" chlop sial spustoszenie w dyskotekach, nie bylo lewara na niego. Z resza sam fakt,ze sie dostal i walczy znaczy juz cos...
Pasiak, nie wiem jak Nejman , ale Gosia pewnie kojarzy . Pudzian bywał w "Studio" bywał w "Dagorze . Bramka mimo ,ze reprezentacja Polski w karate , mieli problem.
Walka Pudziana mi sie w ogóle nie podobała. Przypomina mi to dwie dziewczynki okładające się i drapiące po twarzy.
| Adi202 napisał/a: |
| Walka Pudziana mi sie w ogóle nie podobała. Przypomina mi to dwie dziewczynki okładające się i drapiące po twarzy. |
Ale wygrał ..
| roger110 napisał/a: | ||
Ale wygrał .. |
Może miał wygrać? Trochę za sztuczne to było.
Pudzian się wkręcił, widać było, by go sędzia nie odciągnał to by grubasa zatłukł... nawalał grubasa w parterze po splocie i po krtani
a pewnie dlatego tak to dziwnie wyglądało, bo on poprostu stracił nad soba kontrolę, andrealina taka, to nie było sztuczne..
wkręca się jak bull, słowo
a pewnie dlatego tak to dziwnie wyglądało, bo on poprostu stracił nad soba kontrolę, andrealina taka, to nie było sztuczne..
wkręca się jak bull, słowo
| Astaroth napisał/a: |
| nawalał grubasa po splocie i po krtani |
A on miał w ogóle krtań? Toż to był typowy ABS.
| Adi202 napisał/a: | ||
A on miał w ogóle krtań? Toż to był typowy ABS. |
a widziałeś jaki robił się siny?
jak myślisz czemu cały łeb miał coraz bardziej filetowy ?
Odpowiedz do tematu