Proszę popraw swój post wstawiając film korzystając z dedykowanej opcji w edytorze.
eleszet
_________________ Niech bedzie pochwalony naped QUATTRO
Szóstego dnia Bóg stworzył silnik diesla tak się uradował tą doskonałością że siódmego dnia stworzył do niego Audi .
Jest głupota... Fajne auto i fajnie móc się pobawić ale nie jak jest tyle innych użytkowników drogi. Ja bym to nazwał samolubstwem. Gość nie wykupił sobie tej drogi na ten czas szaleństwa. Gdyby wykupił sobie a inni by wjechali tam na własne ryzyko to OK ale w tej sytuacji to służby powinny go zlokalizować i zgodnie z częstymi cytatami z filmu zrobić mu LOL...
Abstrahując od debilizmu gościa to autko zbiera się fajnie i brzmi jak symfonia
_________________ Nie musisz dziękować - wystarczy kliknąć: "piwo" oraz "pomógł"
To jest Brazylia inna mentalność oraz brak ograniczeń jak w Niemczech.
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT. Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT. Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika
Aa chyba że tak
Sam chciał bym się przejechać takim autkiem ale mimo wszystko myślę że posiadanie mocy wiąże się z odpowiedzialnością. Ba! Posiadanie prawa jazdy wiąże się z odpowiedzialnością. Szybsza jazda nie zawsze jest niebezpieczna ale jazda 280km/h slalomem pomiędzy innymi autami to już przeginka. Dobrze że gość się pobawił i mogliśmy sobie oglądnąć krótki film z Audi w roli głównej ale gdyby zabił rodzinę jadącą na urlop to by się okazało że jednak przez lekkomyślność ktoś stracił życie. Może ktoś biedniejszy. Sądzę że społeczeństwo powinno reagować naganą za takie akcje. Taki kolo powinien się wstydzić zamieścić taki film. Ale mamy czasy takie że im głupsze i szalone coś jest tym bardziej jest na TOPie.
W każdym razie jak rozbije Audi to mogę ją przyjąć - poskładam i będę miał
_________________ Nie musisz dziękować - wystarczy kliknąć: "piwo" oraz "pomógł"
2:04 bardzo blisko dzwona, prawie zajechał mu drogę inny kierowca i w ostatniej chwili go zobaczył w lusterku i odskoczył srebrnym autem, jakby nie odskoczył audi by się wbiło w barierki z lewej i to jest ryzyko takiej "zabawy" na drodze publicznej, a co do audiczki, to zbiera się i gra pięknie, polatałabym, ale nie na miejscu pasażera i napewno nie z tym kierowcą (przyhamowuje w niektórych łukach zakrętu, kiedy koła ma skrecone - to jest bład w sztuce i jedzie ponad swoje umiejętnosci i mało myśli, jakas panienka go tam jeszcze podpuszcza)
A powiem Ci że nie zwróciłem nawet uwagi ile zabuliłem
Wszedłem, dałem paczkę, dałem kasę i nie liczyłem reszty
Muszę poszukać gdzieś w śmieciach ten druczek z wysyłki może jest gdzieś.
A jak nie znajdę to może będzie cena na Twoim druczku.
Podejrzewam że nie są to ogromne pieniądze bo dałem 100 zł a reszty wydała mi dużo więc się nie przejmuj
Jak jest moc to i z reguły znajdzie się idiota. Pewnie ma z milion wyświetleń, ale kierowca tgo R8 jest kompletnym kretynem. Nieodpowiedzialnym, bez wyobraźni, przyszłym zabójcą. Wiem, że są to mocne słowa, ale popatrzcie, co on na drodze robi. Wyprzedzanie pasem awaryjnym przy prędkościach rzędu 200km/h? Bitch please. Nie każdy ma tyle ułańskiej fantazji, aby widząc auto pędzące z taką prędkością z Twojej prawej strony i zmieniające pasy jak mu się podoba, zachować się właściwie. Czyli zachować stalowe nerwy i zimną krew.
Dla innych użytkowników drogi tego typu wybryki z reguły kończą się śmiertelnie.
_________________ Gość pozdrawiam serdecznie
Samo skur*****stwo na tym świecie.
Skur*****stwo i pogarda.
Szóstego dnia Bóg stworzył silnik diesla tak się uradował tą doskonałością że siódmego dnia stworzył do niego Audi .
Ostatnio zmieniony przez Łukasz83 zlw Pią 06 Mar, 2015 08:36, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
[ Twoje IP to: 216.73.216.205, używasz: Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy.