| szynszylek napisał/a: |
| Z Q7 lepiej się nie całować |
i właśnie dlatego nie lubię takich małych aut
| szynszylek napisał/a: |
| Z Q7 lepiej się nie całować |
| Pasiak napisał/a: | ||
i właśnie dlatego nie lubię takich małych aut |
| Mrozio napisał/a: |
| a swoją drogą fiacik i tak nie rozsypał się doszczętnie |
| Tum napisał/a: |
| david i tak spisał sie dobrze |
| szynszylek napisał/a: | ||||
Zdaję sobie sprawę, że porównywać 500 z Q7 to ekstremum, ale szczerze wątpię, czy ktokolwiek chciałby siedzieć na miejscu kierowcy Fiata. W tym przypadku lub przy okazji innego dzwona |

| Prosper napisał/a: |
![]() |
| Guti napisał/a: |
| Guti napisał/a: |
| Cytat: |
| lepiej napisz za co Cie zatrzymali i jak to sie skończyło |
ogólny zarys sytuacji jest opisany pod filmem na youtube. Odjechałem oczywiście bez mandatu, a następnego dnia złożyłem na nich taką skargę, po której komendant powiedział: "konkretnie im tu pojechałeś w tym piśmie"
| Cytat: |
| Znowu coś nawywijałeś? |
nie moja wina że mają niesprawne suszarki i nie potrafią ich nawet używać. Gość był tak niemiły i opryskliwy w stosunku do mnie, chciał mi dać do zrozumienia, że ja jestem śmieciem, a on Panem, no to ja włączyłem kamerkę i się role odwróciły, tylko że ja w porównaniu do niego, nie byłem tak niemiły. Przed włączeniem kamery upierał się, że nie mam prawa od niego nic żądać, a ja mu mówię, że i tak nie znają przepisów, to się wtedy zagotował i mi mówi, że bałwan jestem i ch*** wiem. A jak go pytałem z podstawowych przepisów, to ani me ani be. W pale się nie mieści że 90% policjantów na których trafiam, nie zna przepisów.