Odpowiedz do tematu
Jak ma się odpowiednie klucze, to 15s i jest wyciągnięte.
Te bzyczenie to nic innego jak praca alternatora. To potwierdza, że masz problem z ekranem przewodów zmieniarki.
Musisz wyciągnąć radio i sprawdzić czy masz wszystko dobrze wpięte i spryskać wtyczki środkiem do kontaktów elektrycznych.
Chyba jednak będzie taka potrzeba
Nic się nie stanie. W zależności od tego jak jest podłączony, to po demontażu możesz nawet rozwiązać problem z przydźwiękami.
Zestaw blufjut to jednak dobra sprawa - zastanów się dobrze nad tym zanim go wyrwiesz.
Musisz tylko sparować swój telefon i po problemie.
Odpowiedz do tematu
Wygląda na oryginał. Od strony radia powinna być kostka z przewodem masy. Sprawdź czy jest wpięta do radia.
Hmm a ciężko jest wyciągnąć(wymontować) radio by to zobaczyć?
| kaku_bulana napisał/a: |
| Hmm a ciężko jest wyciągnąć(wymontować) radio by to zobaczyć? |
Jak ma się odpowiednie klucze, to 15s i jest wyciągnięte.
Ok jutro to zrobię
Edit.
Próbowałem wyciągnać tymi kluczykami, ale:
z jednej wyszło z drugiej chyba odgiął się ten haczyk i lipa nie puściło, pewnie trzeba by ściągać cala obudowę... I co zauważyłem jeżeli płyta chodzi bez zapłonu nie słychać prawie w ogóle tego bzyczenia natomiast jest to tylko gdy zapale auto, wtedy bzyczy aż niemiło...
Edit.
Próbowałem wyciągnać tymi kluczykami, ale:
z jednej wyszło z drugiej chyba odgiął się ten haczyk i lipa nie puściło, pewnie trzeba by ściągać cala obudowę... I co zauważyłem jeżeli płyta chodzi bez zapłonu nie słychać prawie w ogóle tego bzyczenia natomiast jest to tylko gdy zapale auto, wtedy bzyczy aż niemiło...
| I co zauważyłem jeżeli płyta chodzi bez zapłonu nie słychać prawie w ogóle tego bzyczenia natomiast jest to tylko gdy zapale auto, wtedy bzyczy aż niemiło... |
Te bzyczenie to nic innego jak praca alternatora. To potwierdza, że masz problem z ekranem przewodów zmieniarki.
I jaka rada by tego bzyczenia nie było? zmiana kabla ;>?
| I jaka rada by tego bzyczenia nie było? zmiana kabla ;>? |
Dobrze, tak zrobię i mam jeszcze pytanie. Samochód ściągnięty z zagranicy dokładniej Niemcy, i ma to radio coś podpięte hmmm nie wiem co to jest, jest tam chyba coś takiego by podłączysz odtwarzacz muzyczny, są tam jakieś nr telefonów, co to jest i do czego służy? Jeżeli będzie trzeba zrobię zdjęcie.
| Jeżeli będzie trzeba zrobię zdjęcie. |
Chyba jednak będzie taka potrzeba
Wszystkomający zestaw głośnomówiący.
A jak go wymontuje to nic się nie stanie prawda? Zbędny mi jest
A jak go wymontuje to nic się nie stanie prawda? Zbędny mi jest |
Nic się nie stanie. W zależności od tego jak jest podłączony, to po demontażu możesz nawet rozwiązać problem z przydźwiękami.
Zestaw blufjut to jednak dobra sprawa - zastanów się dobrze nad tym zanim go wyrwiesz.
Żebym ja to wiedział jak go obsługiwać to by było dobrze
Żebym ja to wiedział jak go obsługiwać to by było dobrze |
Musisz tylko sparować swój telefon i po problemie.
Odpowiedz do tematu