Odpowiedz do tematu
Możliwe, że jest to kabel od tego zestawu. Sprawdź gdzie się on kończy i będzie wiadomo czy nie jest to przyczyna tych przydźwięków.
Niebieskie mini ISO. Żółte, to audio, zielone dane, a niebieskie zmieniarka.
Po nitce do kłębka - sprawdź czy idzie on do tego Twojego ustrojstwa głośnomówiącego wszystkomającego.
Powinna.
Odpowiedz do tematu
Dobra pobawię się
Tu masz manual http://www.egohandsfree.c...LASH-MAN-US.pdf
Sparowałem, działa wszystko OK
Dzwoniłem i jest to fajne i przydatne urządzenie. Tylko chodzi mi prawa strona tj. głośniki w drzwiach, czy tak jest że chodzi tylko jedna strona?
A odnośnie radia i styków tj. przeczyszczenia ich zrobiłem to i nic nie dało... nadal jest bzyczenie
co teraz?
Dzwoniłem i jest to fajne i przydatne urządzenie. Tylko chodzi mi prawa strona tj. głośniki w drzwiach, czy tak jest że chodzi tylko jedna strona?
A odnośnie radia i styków tj. przeczyszczenia ich zrobiłem to i nic nie dało... nadal jest bzyczenie
co teraz?Masa kabla zmieniarki jest podpięta?
Tak wygląda tył tegoż mojego radia. Nie wiem czy pytając Adi o ta masę miałeś na myśli ten kabel z czerwona nasadką obok antenowego i czy to masa właśnie od zmieniarki?

Dokładnie o to mi chodziło. Kabel od zmieniarki nie wygląda mi na oryginał. Przewody są raczej za grube.
A tu co radzisz? Wymiana kabla od zmieniarki?
| kaku_bulana napisał/a: |
| A tu co radzisz? Wymiana kabla od zmieniarki? |
Możliwe, że jest to kabel od tego zestawu. Sprawdź gdzie się on kończy i będzie wiadomo czy nie jest to przyczyna tych przydźwięków.
A o który Ci chodzi dokładnie ten kabel? Który mam sprawdzić?
| kaku_bulana napisał/a: |
| A o który Ci chodzi dokładnie ten kabel? Który mam sprawdzić? |
Niebieskie mini ISO. Żółte, to audio, zielone dane, a niebieskie zmieniarka.
Tak wiem ze niebieska kostka to zmieniarka, czyli mam sprawdzić cała tą kostkę z jednej jak i z drugiej strony tak
?
?| kaku_bulana napisał/a: |
Tak wiem ze niebieska kostka to zmieniarka, czyli mam sprawdzić cała tą kostkę z jednej jak i z drugiej strony tak ? |
Po nitce do kłębka - sprawdź czy idzie on do tego Twojego ustrojstwa głośnomówiącego wszystkomającego.
Hmm Adi czy ta masa która jest z tyłu radia, nie powinna być też podpięta do zmieniarki
?
?| kaku_bulana napisał/a: |
Hmm Adi czy ta masa która jest z tyłu radia, nie powinna być też podpięta do zmieniarki ? |
Powinna.
A no właśnie, to tu tylko ta masa jest przy radiu, przy zmieniarce jej nie ma, jest tylko i wyłącznie kostka ISO.
Odpowiedz do tematu