Odpowiedz do tematu
Odpowiedz do tematu
[audi b4 92r] jakiej firmy części kupić
mówiąc szczerze , nie ma to jak oryginał, jednakże co do zamienników moge z czystym sumieniem polecić Ci jednego Allegrowicza od którego kupowałem masę części , są one dobrej jakości i w przystępnej cenie. Jego nick to labedz2004
zawieszenie
Witam po dzisiejszych oględzinach stwierdzam bezapelacyjnie że czeka mnie wymiana drążka kierowniczego a przy okazji wymienię może simerblocki, moje pytanie jakiej firmy użyć w tym celu abym trochę polatał, bo końcówkę w tamtym roku wymieniałem i padła.
Ostatnio zmieniony przez tomeczek376 Pon 22 Mar, 2010 20:47, w całości zmieniany 1 raz
| tomeczek376 napisał/a: |
| Witam po dzisiejszych oględzinach stwierdzam bezapelacyjnie że czeka mnie wymiana drążka kierowniczego a przy okazji wymienię może simerblocki, moje pytanie jakiej firmy użyć w tym celu abym trochę polatał, bo końcówkę w tamtym roku wymieniałem i padła. |
Wiem, że ludzie różnie piszą i różne mają doświadczenia ale mi zawieszenie Master Sport sprawdza się idealnie i mam nadzieję, że nic się nie zmieni. Kupowałem z gwarancją na 80 tyś km i właśnie jak wczoraj zerkałem na licznik to 8 dyszek jest przekroczone, a części dalej ładnie pracują. Także pozytywnie, zwłaszcza że mam znajomego, który kupował jakąś chińszczyznę mniej więcej w tym samym czasie co i ja i już musiał 3 razy robić wymiankę...
Odpowiedz do tematu