Witam, instalacja w/g właściciela sprawdza się w 100%, zaobserwował w ciagu całego czasu eksploatacji 20% spadek zużycia paliwa, to jest wersja właściciela.
Na okres mrozów instalacja została wyłączona, i opróżniona z wody, z wiadomych powodów, następny przegląd na wiosnę.
pzdr.
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Są różne ceny tych instalacji, opis montażu jest na początku tego tematu.
pzdr.
I jak coś wiadomo czy to jeszcze działa? Gdzieś wyczytałem, że to ściema i silnik sie szybciej zużywa?
Co do ceny, to całość można zrobić samemu za jakieś 50zł. Elektrody ze stali nierdzewnej, słoik, przewody i rurki.
a ile taka instalacja kosztuje ? ja sie zastanawiam nad taka do mojego 1.8 T
| kuksiarz napisał/a: |
| a ile taka instalacja kosztuje ? ja sie zastanawiam nad taka do mojego 1.8 T |
Są różne ceny tych instalacji, opis montażu jest na początku tego tematu.
pzdr.
| karlos2 napisał/a: | ||
Są różne ceny tych instalacji, opis montażu jest na początku tego tematu. pzdr. |
I jak coś wiadomo czy to jeszcze działa? Gdzieś wyczytałem, że to ściema i silnik sie szybciej zużywa?
Co do ceny, to całość można zrobić samemu za jakieś 50zł. Elektrody ze stali nierdzewnej, słoik, przewody i rurki.
Gadałem ostatnio z kierowcą który tym autem jezdzi, powiedział że instalacja nadal działa, silnik normalnie pracuje, ale od pewnego czasu, raz niby jest zmniejszenie spalania, raz go nie ma, moim zdanie jest to pic na wodę, i spalanie raz jest mniejsze a raz większe zależy po prostu od nogi kierowcy.
Też słyszałem juz o takich samoróbkach za ok.50zł.
Też słyszałem juz o takich samoróbkach za ok.50zł.
W Niemczech sprzedaje się już takie w bardzo ładnym bardzo Tuningowym opakowaniu za 350€ a konstrukcja i wydajność ta sama co w tych za 500zł.
No cóż ostatnio audi zaczyna przeważać pod każdym względem zwłaszcza w ilości użytkowników hho oto przykład.