| krzysiekg65 napisał/a: |
| Pasiak napisał/a: | | zobaczymy co będzie... |
Jak na razie jest jak zawsze źle |
Może jakiś cud, któż to wie?
| Jak na razie jest jak zawsze źle |
Powiedziałbym baaaaaaaaaardzo źle. Po wymianie uszkodzonego nosa jest...przedostatni
| Sergio napisał/a: |
Powiedziałbym baaaaaaaaaardzo źle. Po wymianie uszkodzonego nosa jest...przedostatni
|
Już można przestać oglądać, Robek odpadł
| Sergio napisał/a: |
No to se k...wa pojeździł |
i w pi..u wylądował.
| Już można przestać oglądać, Robek odpadł |
to było do przewidzenia... nie ma to jak super team BMW
| Pasiak napisał/a: |
| krzysiekg65 napisał/a: | | Już można przestać oglądać, Robek odpadł | to było do przewidzenia... nie ma to jak super team BMW |
Wyścig nie wygrywa tylko kierowca. Do sukcesu dokłada cały Team- łącznie z technikami. To się popisali.
| Adi202 napisał/a: |
| Wyścig nie wygrywa tylko kierowca. Do sukcesu dokłada cały Team- łącznie z technikami. To się popisali. |
dokładnie, tylko,że przez tych partaczy najbardziej Robert dostaje po tyłku...
| Adi202 napisał/a: | | Wyścig nie wygrywa tylko kierowca. Do sukcesu dokłada cały Team- łącznie z technikami. To się popisali. | dokładnie, tylko,że przez tych partaczy najbardziej Robert dostaje po tyłku... |
Czas na zmiany.
| Czas na zmiany. |
miał możliwość przejścia do Ferrari, ale odmówił, mam nadzieję,że wie co robi, bo jak tak dalej pójdzie to będzie największym przegranym...
| ale odmówił, mam nadzieję |
Ja uważam, że to tylko spekulacje.
| Ja uważam, że to tylko spekulacje. |
sam to przyznał w jednym z wywiadów, twierdząc ,że zmiana klubu z środku sezonu, to nie taka prosta sprawa... najwidoczniej coś w tym jest skoro podjął taką a nie inna decyzję
| że zmiana klubu z środku sezonu, to nie taka prosta sprawa... |
Jest związany kontraktem. Sprawa wyklaruje się w przyszłym roku- tak sądzę.
No to Robek będzie się dalej marnował w BMW
http://autokult.pl/2009/0...-f1-szwajcarom/
Ostatnio zmieniony przez krzysiekg65 Pią 18 Wrz, 2009 14:39, w całości zmieniany 1 raz
No jeśli nie wymienią swoich inżynierów i mechaników co cienko widze tą przyszłość. Sam inwestor nie wystarczy.