| Sergio napisał/a: |
| Od czegoś trzeba zacząć, teraz może być tylko lepiej |
może mechanicy BMW w końcu wzieli się za robote
Robert ma wreszcie podwójny dyfuzor. A mechanicy po prostu wyjątkowo dziś nie popełnili żadnego błędu i stąd wynik. Podobno jeszcze coś bedą robić w bolidzie BMW, może pod koniec sezonu auto Robka bedzie ok.tylko żeby tylko zdążyli przed końcem.
[ Dodano: Nie 21 Cze, 2009 09:59 ]
Dziś kolejny wyścig. Silverstone. Trzymajmy kciuki za Roberta, może znów uda mu sie zdoby jakieś pkty choc startuje dopiero z 12 miejsca

.
Dzisiaj Robert na 14 miejscu
Myśle, że dobrze, że wogóle ukończył rajd
Ja powiem jedno-szlag mnie trafia jak patrze na BMW i to jak mechanicy i konstruktorzy bmw podchodzą do całej sprawy. Renault, redbull, brown gp zrobili super maszyny, a bmw osiedli na laurach z zeszłego sezonu. Mają obecnie jeden z najgorszych bolidów w stawce. Jak Kubica czy nawet Heidfeld mają zdobyc jakieś punkty skoro jeżdżą takim syfem. Szkoda mi Roberta bo wiem że jest super kierowcą z dużymi aspiracjami ale bez odpowiedniego sprzetu nic nie zdziała.
przed gd węgier mieliśmy poważny wypadek Massy, na szczescie nic powaznego nie stało się brazylijkskiemu kierowcy. Niestety nasz Robcio jutro startuje z 19 pozycji, mysle ze to skandal...
| rafi a4 napisał/a: |
| mysle ze to skandal... |
jeżeli jest to pełna nazwa skrótu BMW, to tak masz rację.
No i dziś Kubica na 13 miejscu
| krzysiekg65 napisał/a: |
No i dziś Kubica na 13 miejscu |
Mówi się trudno. Umiejętności to nie wszystko- do pełnego sukcesu potrzebny jest dobry Team oraz sprzęt.
to niech pożyczy od adiego ese
| piecka napisał/a: |
to niech pożyczy od adiego ese |
Taaa! Już bym pożyczył.
| Adi202 napisał/a: |
| piecka napisał/a: | to niech pożyczy od adiego ese |
Taaa! Już bym pożyczył. |
Adi nie bądź taki, może w końcu będzie miał normalne wyniki
| Pasiak napisał/a: |
Adi nie bądź taki, może w końcu będzie miał normalne wyniki |
Dotychczasowe wyniki są wystarczająco rewelacyjne.
heh ADI nie badż taki

ja bym Robciowi pożyczył mają, ale z moją iloscia kucyków to na bank Robert zamknąłby stawke...
| rafi a4 napisał/a: |
heh ADI nie badż taki ja bym Robciowi pożyczył mają, ale z moją iloscia kucyków to na bank Robert zamknąłby stawke... |
Bez przesady.
Jemu, to minimum RS6, a nie moja eSe.
pzdr