Krzyhoo, No to troche klopotu jest z tymi papierami. Ja sie dlatego troche balem kupic z zagranicy albo tzw. przygotowanego do rejestracji. Udalo mi sie krajowego kupic, zreszta i tak pochodzacy z polskiego salonu.
Ze wzgledow finansowych nie mozesz sobue pozwlic na utrzymanie dwoch aut tak? Sentyment jednak masz
Za piffko to takie drobnostki, jak ogledziny, konsultacje, drobna poprawka. A kumplowi za wieksza robote to oczywiscie place i czasem mi jest glupio bo bierze malo a ja wiem ile takie dlubanie kosztuje.
Witajcie,
no więc mam papiery i od piątku na legalu, spokojnie sobie pośmigałem moją czarną perłą,

)) bajera
W poniedziałek jestem umówiony na prześwietlenie i wymianę olejów w silniku oraz skrzyni no i wszystkich niezbędnych filtrów. Co do lania się oleju, odnoszę wrażenie, że kapie mi coraz mniej

, może po wymianie simeringów jeszcze się wydmuchuje, kapie/spływa a może za pięknie to brzemi, zobaczymy. Jutro idę sobie troszkę podłubać przy niedziałających gadżetach no i dokładnie pooglądać sobie serce perły
Mam pytanie co do niedziałających jednych drzwi podczas otwierania i zamykania centralnego, czy to definitywnie wiąrze się z wymianą siłownika czy może być inna przyczyna?
Muszę i chce sobie również doqupić jeden kluczek bo mam tylko jeden, który polecacie z doświaczenia i jak się go synchronizuje z autem? W obecnym kluczyku nie działa mi otwieranie samej klapy, niby w sumie nic wielkiego ale tak pytam czy coś z tym można zrobić? Czy alarm podpina się poprostu pod zamykanie i otwieranie?
Jaki rodzaj i markę oleju polecacie i używacie w Waszych V6? U mnie w serwisie używają LiquiMoly, nie znoszę jego zapachu ale czy jest OK?!
na razie tyle ale z pewnościa teraz to dopiero będę Was gnębił hehe
Jak będzie pogoda, to go podpucuję i pokaże parę fottt
Przesuń fotel kierowcy do maxymalnie do tyłu, zdemontuj osłonę słupa A z progiem kierowcy i zanurkuj ręką pod wykładzinę. Na podłodze będzie pojemnik z czarnego tworzywa. Przesuń je delikatnie do przodu i wyciągnij na zewnątrz. W środku będzie sterownik centralnego zamka. Odłącz go od instalacji i przeglądnij kontakty.