Odpowiedz do tematu
Odpowiedz do tematu
[audi100c4 2.5tdi] webasto ile kosztuje ? i jakie wybrać
Re: [audi100c4 2.5tdi] webasto ile kosztuje ? i jakie wybrać
powinienes sie zmiescic w 700 zl
A zdobyć analoga w niezajechanym stanie to jest też nie lada zadanie;-) Już ten szlak przedarłem ale dzięki elektronice od adiego nie ruszył bym tego pieca dalej, lada dzień montaż.
JAk w temacie ile kosztuje webasto do audi 100 c4 2.5tdi chciałbym sobie sprawic taki żeby usparnić ogrzanie auta zimna jak i silnikowi pomoc w mroźnych startach czekam na info od fachowców w tej dziedziny. Znając życie to orginalne nowe webasto bedzie duzo kosztwoac ale czy możńa kupić jakies używane kpl jesli ak to z jakiego modelu podejdzie do mojego i ile to kosztuje?
| lukaszek_82 napisał/a: |
| JAk w temacie ile kosztuje webasto do audi 100 c4 2.5tdi chciałbym sobie sprawic taki żeby usparnić ogrzanie auta zimna jak i silnikowi pomoc w mroźnych startach czekam na info od fachowców w tej dziedziny. Znając życie to orginalne nowe webasto bedzie duzo kosztwoac ale czy możńa kupić jakies używane kpl jesli ak to z jakiego modelu podejdzie do mojego i ile to kosztuje? |
Wszystko zależy od sprzedawcy. Możesz na nie wydać 1000 jak i 100zł. To co potrzebujesz, to piec Diesel analogowy - bez CAN.
pzdr
pzdr
| Adi202 napisał/a: |
| Wszystko zależy od sprzedawcy. Możesz na nie wydać 1000 jak i 100zł. To co potrzebujesz, to piec Diesel analogowy - bez CAN.
pzdr |
A zdobyć analoga w niezajechanym stanie to jest też nie lada zadanie;-) Już ten szlak przedarłem ale dzięki elektronice od adiego nie ruszył bym tego pieca dalej, lada dzień montaż.
Odpowiedz do tematu