Witam.
Mam problem z turbiną Audi A4 1,9 TDI 110 KM (1999 r.). Przy rozpędzaniu, nie ważne na jakim biegu, po przekroczeniu granicy 3 tyś. obrotów turbina jakby się wyłącza.
Wiem ze temat był często poruszany, chciałem tylko prosić a jakieś namiary na dobry warsztat lub mechanika w okolicy Krakowa, który sprawnie zdiagnozuje tą usterkę i usunie ją bez wymiany połowy osprzętu pod maską.
Odpowiedz do tematu
Odpowiedz do tematu
Problem z turbiną [A4 1.9 TDI 99']
Re: Problem z turbiną
Z połową osprzętu, to raczej nie będzie aż tak strasznie, ale turbina na pewno jest do naprawy.
| gramer napisał/a: |
| Witam.
Mam problem z turbiną Audi A4 1,9 TDI 110 KM (1999 r.). Przy rozpędzaniu, nie ważne na jakim biegu, po przekroczeniu granicy 3 tyś. obrotów turbina jakby się wyłącza. Wiem ze temat był często poruszany, chciałem tylko prosić a jakieś namiary na dobry warsztat lub mechanika w okolicy Krakowa, który sprawnie zdiagnozuje tą usterkę i usunie ją bez wymiany połowy osprzętu pod maską. |
Z połową osprzętu, to raczej nie będzie aż tak strasznie, ale turbina na pewno jest do naprawy.
gramer, nie ma takich dobrych serwisów.
Zrób logi dynamiczne to bedzie wiadomo czy to wina turbiny czy np. zworu N-75
Dokładnie jak Wojtek napisał dodatkowo możesz rozruszać sztangę turbiny wyrzucić katalizator ze środka i przegonić autko ale bez logów to możemy sobie wróżyć
Odpowiedz do tematu