|
|
[B4 AAZ]Luz na sprzęgle |
| Autor |
Wiadomość |
Astaroth
mystic darkness

Model: B4
Silnik: 1,9 TD AAZ
Zasilanie: olej napędowy
Nadwozie: sedan
Zaproszone osoby: 3
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 11 Maj 2009 Wszystkie posty: 1661

Piwa: 208/553 Skąd: lódzkie
|
Wysłany: Pon 11 Sie, 2014 22:02
|
|
|
nie dał sie odpowietrzyć na wysprzęgliku, płyn hamulcowy leciał jak szlam brudny tylko ale zapowietrzony był, bo od razu z odpowietrznika płyn nie poszedł, ale potem nawet jak poszedł ten syf, to i tak nic sie nie udało
jutro przyjdzie pompa i wysprzeglik
będzie też płukanie całego układu i wymiana płynu hamulcowego, na szczescie mam juz pomoc, kolega o ktorym pisałam wrócił z urlopu... tymi kluczami co miałam, mogłam do usranej smierci odkrecac odpowietrznik, on przyszedł z takim nakładkowym małym kluczem i od razu puścił
ale dzis były tylko próby odpowietrzenia go, niestety pedał nie wstał, no i czekamy na części i idzie auto do niego do garażu |
|
|
|
|
|
 |
Łukasz83 zlw
RS6 MTM

Model: A6 C6
Silnik: 3.0 TFSI
Zasilanie: PB
Nadwozie: AVANT
Pomógł: 25 razy Wiek: 42 Dołączył: 02 Gru 2013 Wszystkie posty: 1439

Piwa: 66/19 Skąd: Łódzkie Bełchatów Zelów
|
Wysłany: Wto 12 Sie, 2014 08:05
|
|
|
To dobrze ze juz masz pomoc teraz prace pojda juz z górki daj znac jak bedzie dobrze po tej wymianie |
_________________ Niech bedzie pochwalony naped QUATTRO
Szóstego dnia Bóg stworzył silnik diesla tak się uradował tą doskonałością że siódmego dnia stworzył do niego Audi . |
|
|
|
|
|
 |
Astaroth
mystic darkness

Model: B4
Silnik: 1,9 TD AAZ
Zasilanie: olej napędowy
Nadwozie: sedan
Zaproszone osoby: 3
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 11 Maj 2009 Wszystkie posty: 1661

Piwa: 208/553 Skąd: lódzkie
|
Wysłany: Sob 16 Sie, 2014 17:44
|
|
|
juz auto naprawione, wymienił najpierw wysprzeglik przy skrzyni, nic, potem pompe sprzegła i auto ozyło, no i te nowe wsadzone rzeczy zostały, mój wysprzęglik prawdopodobnie sprawny schowałam do komórki, no a pompa smietnik, mam ją jeszcze nie wywaliłam, zepsuła sie ciekawie, bo nie ciekł plym, ale to ona unioeruchomiła mi auto
mam tez cały układ hamulcowy płukany i zmieniony caly plyn w obiegu |
|
|
|
|
|
 |
Łukasz83 zlw
RS6 MTM

Model: A6 C6
Silnik: 3.0 TFSI
Zasilanie: PB
Nadwozie: AVANT
Pomógł: 25 razy Wiek: 42 Dołączył: 02 Gru 2013 Wszystkie posty: 1439

Piwa: 66/19 Skąd: Łódzkie Bełchatów Zelów
|
Wysłany: Sob 16 Sie, 2014 19:06
|
|
|
To fajnie ze uporałas sie z problemem i auto juz smiga |
_________________ Niech bedzie pochwalony naped QUATTRO
Szóstego dnia Bóg stworzył silnik diesla tak się uradował tą doskonałością że siódmego dnia stworzył do niego Audi . |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Losowe tematy » Skrzynie manualne |
|
[ Twoje IP to: 216.73.216.75, używasz: Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy. |  |