[v8 d11] połączenie skrzyni z dieslem
czy widzieliście może gdzieś v8 d11 w dieslu?
jeśli tak proszę o linka
Re: v8 d11 diesel?
| kontestator napisał/a: |
czy widzieliście może gdzieś v8 d11 w dieslu?
jeśli tak proszę o linka |
Kiedyś na allegro widziałem taką profanację. Ktoś szukał oszczędności i wyszło z tego 1,9TDI na ośce. Normalny szatan w przebraniu.
Re: v8 d11 diesel?
| Adi202 napisał/a: |
| kontestator napisał/a: | czy widzieliście może gdzieś v8 d11 w dieslu?
jeśli tak proszę o linka |
Kiedyś na allegro widziałem taką profanację. Ktoś szukał oszczędności i wyszło z tego 1,9TDI na ośce. Normalny szatan w przebraniu. |
myslimy chyba o tej samej.... gośc z łodzi sobie przerobił, po co kou V-ka skoro chce robic takie rzeczy???
nie, nie tylko nie ośka, interesuje mnie quattro z dieslem w d11
4,2TDI byłby bardziej wskazany - to również V8 tylko w Dieslu.
V8 seryjnie nie było wyposażone w silniki diesla... no i poza tym quattro było opcją standard. Zatem jak znajdziesz D11 w dieslu to na pewno po swapie.
Kiedyś oprócz tej co koledzy wyżej pisali była 2,5TDI z tym, że quattro zostało... pytanie tylko co to za V8 jak pod maską R5
| Gwidi napisał/a: |
V8 seryjnie nie było wyposażone w silniki diesla... no i poza tym quattro było opcją standard. Zatem jak znajdziesz D11 w dieslu to na pewno po swapie.
Kiedyś oprócz tej co koledzy wyżej pisali była 2,5TDI z tym, że quattro zostało... pytanie tylko co to za V8 jak pod maską R5 |
kolego piszesz tu same oczywistości, nie musisz mi tłumaczyć o co chozi z v8 bo ja właśnie szukam takiego swapa bo interesuje mnie jak połączono diesla ze skrzynią quattro i jak tam sie zgrały lub nie przełożenia itp itd.
zatem gdybyś od razu napisał, że interesuje Ciebie sam aspekt techniczny połączenia skrzyni V-ki i diesla to bym się niepotrzebnie nie wywodził
Pozdrawiam