Odpowiedz do tematu
Kopsnij się do FOTA w Zgorzelcu. Zagadasz z kierownikiem i wybierze Ci coś właściwego. Nie kupuj chłamu bo szkoda pieniędzy i roboty. Kup już coś lepszego i wartego ceny. DenisZgc pomoże Ci dobrać pełnowartościowy materiał tak jak mi pomógł przy 100ce.
Jeżeli masz uszkodzony blok, to co tam chcesz naprawiać? Zbędne koszta. Proponowałbym rozglądnąć się za nowym silnikiem.
Nie miałem na myśli nowy jako nówka sztuka tylko następny. Za nowy silnik zapłaciłabyś kilkukrotną wartość Twojej B4 i sensu tutaj nie widzę.
Ceny nie takie straszne jakby się wydawało.
Nie rób scen, tylko telefon i dzwoń. Ten za 800 stówek wydaje się sensowny (29BAR)
Odpowiedz do tematu
Adi202, jestem w fazie szukania najtańszej opcji, ale remont po nowym roku się zacznie, natomiast części przed nowym rokiem musze skołować
| alicjaaa napisał/a: |
| Adi202, jestem w fazie szukania najtańszej opcji, ale remont po nowym roku się zacznie, natomiast części przed nowym rokiem musze skołować |
Kopsnij się do FOTA w Zgorzelcu. Zagadasz z kierownikiem i wybierze Ci coś właściwego. Nie kupuj chłamu bo szkoda pieniędzy i roboty. Kup już coś lepszego i wartego ceny. DenisZgc pomoże Ci dobrać pełnowartościowy materiał tak jak mi pomógł przy 100ce.
z tego wszystkiego wyszło to, że mam tuleje przetarte, normalnie czekałam na taką wiadomość, gorszej być nie mogło
Będzie nowy silnik?
nie mam pojęcia co mam począć, a może jakieś części kupie, znaczy to z tymi tłokami tylko, albo sprzedam he he, ale nie tego nie chce, no trzeba napprawiać, pewnie sie jeszcze okarze, że głowica będzie popękana to ja chyba sie pochlastam
| nie mam pojęcia co mam począć, a może jakieś części kupie, znaczy to z tymi tłokami tylko, albo sprzedam he he, ale nie tego nie chce, no trzeba napprawiać, pewnie sie jeszcze okarze, że głowica będzie popękana to ja chyba sie pochlastam |
Jeżeli masz uszkodzony blok, to co tam chcesz naprawiać? Zbędne koszta. Proponowałbym rozglądnąć się za nowym silnikiem.
Adi202, też dochodze do takiego wniosku, ze raczej nowego nie znajde ewentualnie inny zamiennik taki sam heheh
| Adi202, też dochodze do takiego wniosku, ze raczej nowego nie znajde ewentualnie inny zamiennik taki sam heheh |
Nie miałem na myśli nowy jako nówka sztuka tylko następny. Za nowy silnik zapłaciłabyś kilkukrotną wartość Twojej B4 i sensu tutaj nie widzę.
Adi202, wiem przecież ,
jestem w desperacji, musze szukać zamiennika, masakracja, może ktos ma na zbyciu taki ale dobry
| Adi202, wiem przecież , |
Ceny nie takie straszne jakby się wydawało.
Adi202, no to teraz akcja szukanie silnika, no cóz ktoto sie spodziewał takiego efektu
zapomniałem podać link
http://moto.allegro.pl/li...1&description=1
http://moto.allegro.pl/li...1&description=1Adi202, tyle to sama znalazłam hihi ale dzieki
alicja kto ci robi ten silnik?
może jest ten ktos sam w stanie tobie zaproponowac jakiś silnik z gwarancją i montażem. żeby nie było niespodzianek.
może jest ten ktos sam w stanie tobie zaproponowac jakiś silnik z gwarancją i montażem. żeby nie było niespodzianek.
| Adi202, tyle to sama znalazłam hihi ale dzieki |
Nie rób scen, tylko telefon i dzwoń. Ten za 800 stówek wydaje się sensowny (29BAR)
Odpowiedz do tematu