Pozostałe tematy » [b4 AAZ] bierze mi oleju prawie tyle co ropy ;((((
Odpowiedz do tematu

Adi202, jestem w fazie szukania najtańszej opcji, ale remont po nowym roku się zacznie, natomiast części przed nowym rokiem musze skołować

Postaw piwo autorowi tego posta

alicjaaa napisał/a:
Adi202, jestem w fazie szukania najtańszej opcji, ale remont po nowym roku się zacznie, natomiast części przed nowym rokiem musze skołować

Kopsnij się do FOTA w Zgorzelcu. Zagadasz z kierownikiem i wybierze Ci coś właściwego. Nie kupuj chłamu bo szkoda pieniędzy i roboty. Kup już coś lepszego i wartego ceny. DenisZgc pomoże Ci dobrać pełnowartościowy materiał tak jak mi pomógł przy 100ce.

z tego wszystkiego wyszło to, że mam tuleje przetarte, normalnie czekałam na taką wiadomość, gorszej być nie mogło

Będzie nowy silnik?

nie mam pojęcia co mam począć, a może jakieś części kupie, znaczy to z tymi tłokami tylko, albo sprzedam he he, ale nie tego nie chce, no trzeba napprawiać, pewnie sie jeszcze okarze, że głowica będzie popękana to ja chyba sie pochlastam

alicjaaa napisał/a:
nie mam pojęcia co mam począć, a może jakieś części kupie, znaczy to z tymi tłokami tylko, albo sprzedam he he, ale nie tego nie chce, no trzeba napprawiać, pewnie sie jeszcze okarze, że głowica będzie popękana to ja chyba sie pochlastam

Jeżeli masz uszkodzony blok, to co tam chcesz naprawiać? Zbędne koszta. Proponowałbym rozglądnąć się za nowym silnikiem.

Adi202, też dochodze do takiego wniosku, ze raczej nowego nie znajde ewentualnie inny zamiennik taki sam heheh

alicjaaa napisał/a:
Adi202, też dochodze do takiego wniosku, ze raczej nowego nie znajde ewentualnie inny zamiennik taki sam heheh

Nie miałem na myśli nowy jako nówka sztuka tylko następny. Za nowy silnik zapłaciłabyś kilkukrotną wartość Twojej B4 i sensu tutaj nie widzę.

Adi202, wiem przecież , :lol: jestem w desperacji, musze szukać zamiennika, masakracja, może ktos ma na zbyciu taki ale dobry :mrgreen:

alicjaaa napisał/a:
Adi202, wiem przecież , :lol: jestem w desperacji, musze szukać zamiennika, masakracja, może ktos ma na zbyciu taki ale dobry :mrgreen:

Ceny nie takie straszne jakby się wydawało.

Adi202, no to teraz akcja szukanie silnika, no cóz ktoto sie spodziewał takiego efektu

zapomniałem podać link :wysmiewacz: http://moto.allegro.pl/li...1&description=1

Adi202, tyle to sama znalazłam hihi ale dzieki

alicja kto ci robi ten silnik?
może jest ten ktos sam w stanie tobie zaproponowac jakiś silnik z gwarancją i montażem. żeby nie było niespodzianek.

alicjaaa napisał/a:
Adi202, tyle to sama znalazłam hihi ale dzieki

Nie rób scen, tylko telefon i dzwoń. Ten za 800 stówek wydaje się sensowny (29BAR)

Odpowiedz do tematu