Odpowiedz do tematu
Oglądałem tą aukcje. Po pierwsze jest to polski zamiennik który przy lpg nie wiadomo jak długo pochodzi. Po drugie nie pasuje do mojej niuni, jak pisałem u mnie jest sonda wkrecana w kat a ten z aukcji przeznaczony jest gdy sonda jest przed katem.
tak patrząc Pasiak zapodał świetną opcje. nie wiedziałme że AŻ tak tanio, patrząc na dwa lata gwarancji. tylko żeby potwierdzili zastosowanie z układem LPG.
co od sondy to się nie przejmuj, będzie działało.
I tak też zostało ostatecznie zrobione. Nic nie dzwoni, a odgłos identyczny co poprzednio, czyli cicho
. Dzieki wszystkim za porady i pomoc.
Odpowiedz do tematu
sonda będzie działać, nie będzie go muliło (wręcz przeciwnie) - jedyne jak wspominałem lekko inny dźwięk, ale to też nie jest regułą
Potwierdzam ze bedzie ok, mialem tak u siebie. Wiercisz otwor naspawujesz nakretke, wkrecasz w nia sonde i git. Tylko zmierz czy sonbda nie bedzie wystawac zbytnio lub czy nie bedzie schowana w dolku, jak bedzie wystawc czubkiem tak do 3/4 czubka to bedzie ok.
powiem szczerze,że nie wiem po co to cudować....
http://allegro.pl/kataliz...1484785094.html
tym bardziej,że można wziąść do swojego modelu
http://allegro.pl/kataliz...1484785094.html
tym bardziej,że można wziąść do swojego modelu
| Pasiak napisał/a: |
| powiem szczerze,że nie wiem po co to cudować....
http://allegro.pl/kataliz...1484785094.html tym bardziej,że można wziąść do swojego modelu |
Oglądałem tą aukcje. Po pierwsze jest to polski zamiennik który przy lpg nie wiadomo jak długo pochodzi. Po drugie nie pasuje do mojej niuni, jak pisałem u mnie jest sonda wkrecana w kat a ten z aukcji przeznaczony jest gdy sonda jest przed katem.
| Sergio napisał/a: | ||
Oglądałem tą aukcje. Po pierwsze jest to polski zamiennik który przy lpg nie wiadomo jak długo pochodzi. Po drugie nie pasuje do mojej niuni, jak pisałem u mnie jest sonda wkrecana w kat a ten z aukcji przeznaczony jest gdy sonda jest przed katem. |
tak patrząc Pasiak zapodał świetną opcje. nie wiedziałme że AŻ tak tanio, patrząc na dwa lata gwarancji. tylko żeby potwierdzili zastosowanie z układem LPG.
co od sondy to się nie przejmuj, będzie działało.
Innym rozwiązaniem jest kupno i zamontowanie tłumika w miejsce kata. Trzeba jedynie jak koledzy już pisali dospawać nakrętkę aby wkręcić sondę.
pzdr
pzdr
| Adi202 napisał/a: |
| Innym rozwiązaniem jest kupno i zamontowanie tłumika w miejsce kata. Trzeba jedynie jak koledzy już pisali dospawać nakrętkę aby wkręcić sondę.
pzdr |
I tak też zostało ostatecznie zrobione. Nic nie dzwoni, a odgłos identyczny co poprzednio, czyli cicho
. Dzieki wszystkim za porady i pomoc.Odpowiedz do tematu